ovo mu ne ide u prilog

Isplivao uznemirujući intervju kontroverznog pjevača optuženog za zlostavljanje, od izjava koje je javno obznanio ledi se krv u žilama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je Evan Rachel Wood optužila Marilyna Mansona za zlostavljanje u vezi, isplivao je njegov intervju koji je dao tijekom jednog od njihovih prekida 2009. godine

Glumica Evan Rachel Wood u ponedjeljak je na svojem Instagramu optužila Marilyna Mansona za zlostavljanje u vezi.

Pogledaj i ovo Marilyn Manson i Dita Von Teese (Foto: Getty Images) Istraga je u tijeku Policija upala u kuću kontroverznog pjevača, zaplijenili dokaze mučnih optužbi koje je podnijelo više žena?

Ispod njezine objave javilo se još pet žrtava kontroverznog pjevača koji je s glumicom prohodao 2006. godine, kada je njoj bilo samo 18 godina, a njemu 36, a nakon nekoliko prekida i mirenja konačno su jedno drugom rekli zbogom 2010. godine.

Wood je već i ranije govorila o svojem zlostavljaču, no tek je sada otkrila njegovo ime, a optužila ga je za stravično zlostavljanje, manipulaciju i ispiranje mozga.

Manson se nakon toga oglasio na svojem Instagramu, gdje je glumicu prozvao za klevetu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marilyn Manson (@marilynmanson)

"Očito je da su moja umjetnost i moj život dugo bili magneti za kontroverzu, no ove posljednje tvrdnje o meni su strašno izvrtanje istine. Moje intimne veze uvijek su bile u potpunosti sporazumne s partnericama koje slično misle. Bez obzira na to kako i zašto sad biraju lažno predstavljati prošlost, ovo je istina", napisao je pjevač.

No na površinu je sada isplivao Mansonov uznemirujući intervju koji je dao tijekom jednog od kratkih prekida s Wood 2009. godine i koji mu ne ide u prilog.

"Nisam se uvijek lako nosio sa samoćom ni činjenicom da sam vjerovao krivoj osobi. Pogriješio sam i što sam očajnički pokušavao spasiti našu vezu. Jedan dan sam je zvao 158 puta i svaki put bi žiletom izrezao svoje lice i ruke", kazao je tada Manson za časopis Spin i dodao: "Svaki dan maštam o tome da joj čekićem razbijem lubanju.".

Nakon tog intervjua Manson i Wood su se pomirili i zaručili, no zaruke su potrajale svega nekoliko mjeseci, a nakon toga je uslijedio njihov konačni prekid. Svoje izjave iz 2009. godine Manson je kasnije opisao kao pretjerano dramatične te se pravdao da je time samo htio izgraditi imidž rock-zvijezde.

Mansonova izdavačka kuća Loma Vista Recordings priopćila je da će u svjetlu "uznemirujućih navoda" koje su iznijele Wood i druge žene, tvrtka "odmah prestati s daljnjom promidžbom njegova novog albuma".

"Zbog ovih zabrinjavajućih događaja odlučili smo da nećemo više raditi s Marilynom Mansonom na ikakvim budućim projektima", dodaje se u priopćenju.

Američki pjevač i kantautor poznat je po svojim crnim odjevnim kombinacijama nadahnutima gotikom i teškom šminkom. Neki njegovi hitovi su "The Dope Show" i "Personal Jesus".

Wood je ranije svjedočila pred američkim Kongresom i kalifornijskim Senatom o svom iskustvu s obiteljskim nasiljem i silovanjem, ali tada nije otkrila ime zlostavljača.

Wood je karijeru započela kao djevojčica u filmu "Trinaest". Glumila je u filmu "Hrvač" i mini seriji "Mildred Pierce".

U ponedjeljak je rekla da joj je dosta življenja u strahu od odmazde, klevete i ucjene.

Brojni muškarci u području zabave, politike, biznisa i sporta optuženi su za seksualno uznemiravanje i emocionalno zlostavljanje od pojave pokreta #MeToo 2017. nakon brojnih optužbi protiv holivudskog producenta Harveyja Weinstena. Weinstein je prošle godine osuđen na 23 godine zatvora.

(Hina)

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +6 Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Nikad ljepša Angelina zbog velikog intervjua pokazala je djelić raskošnog doma i otkrila nepoznate obiteljske detalje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene