istina šokirala sve

Marijana Mikulić ljuta zbog prevare na koju je nasjela kao i mnogi jer je htjela pomoći: "Srce mi puca od tuge"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marijana Mikulić otkrila je da je nekoliko puta uplatila novac muškarcu koji je tražio pomoć za liječenje supruge.

Marijana Mikulić istaknula je da je ljuta zbog čovjeka koji je prikupljao novčane donacije za liječenje bolesne supruge, a onda ih je  potrošio na kockanje. 

Pogledaj i ovo Marijana Mikulić ''oni dani...'' Naša glumica objavila fotografiju bez imalo šminke, pa se zapitala: ''Stručnjaci, postoji naziv za to stanje?''

Glumica je otkrila da je i ona donirala novac kako bi pomogla njegovoj ženi. "Znači, dno!! Koliko je moguće biti go*no, koliko je moguće obmanjivati!! Koliko je taj čovjek novaca dobio, ta se žena zapravo mogla negdje vani liječiti i možda i izliječiti!! Prestanite mi slati upite za objavu apela za pomoć jer ih više objaviti neću!! A ovom sam čovjeku i sama više puta uplatila i dijelila, jer mi srce puca od tuge od samog pogleda na ta dva mala pilića i tu tužnu ženu", napisala je Marijana na Instagram storyju. 

Kako je objavio Telegram, muškarac koji je prikupio više od 3,1 milijuna kuna je uhićen krajem 2020. zbog prijevare i pranja novca. Novac je potrošio za sebe, a ne liječenje supruge te je kako sumnjaju istražiitelji, velik dio donacija prokockao u online kladionicama. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene