Uspješna i lijepa

Evo tko je mlada dama koja je osvojila srce 19 godina starijeg Zvonimira Bobana, već na prvi pogled jasno je i čime

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marijana Gikić nova je djevojka Zvonimira Bobana, a već je upoznala i članove njegove obitelji.

Nakon što je nedavno objavljena vijest o razvodu Zvonimira i Leonarde Boban, otkriveno je da umirovljeni 52-godišnji nogometni reprezentativac ponovno ljubi, i to 19 godinu mlađu Marijanu Gikić.

Pogledaj i ovo Leonarda i Zvonimr Boban Neočekivani obrat! Pomirili su se Leonarda i Zvonimir Boban: "Istina je, opet smo zajedno, jako smo sretni!"

Vijest je to koja je zaintrigirala domaću javnost, a par je već snimljen na zajedničkom odmoru na našoj obali.

Marijanini profili na društvenim mrežama trenutačno nisu otvoreni za javnost, no u opisu na profilu na Instagramu stoji da je specijalist stomatološke protetike i Verina mama.

Prema podacima s portala mojhrvatskizubar.com, Marijana Gikić je 33-godišnja stomatologinja rođena u Bihaću. Uspješno je diplomirala 2012. na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu, iste je godine upisala doktorski studij dentalne medicine, a tri godine kasnije započela je specijalizaciju iz stomatološke protetike.

Novopečeni par inače je snimljen u Bolu na otoku Braču, gdje Zvonimir ima obiteljsku kuću, a prema pisanju portala Story.hr, Marijana je već upoznala i članove obitelji.

"Lea i ja smo se razišli i živimo odvojeno. Nastavit ćemo zajednički voditi brigu o našoj djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedno prema drugome. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život", izjavio je Zvonimir za Večernji list i tako potvrdio vijest o razvodu s Leonardom.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Roman Polanski i Sharon Tate snimljeni nakon vjenčanja 1968 (Foto: AFP) Sharon Tate (Foto: Profimedia) Sharon Tate (Foto: Profimedia) +0 Sharon Tate (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Njezino stravično ubojstvo šokiralo je svijet, u visokom stupnju trudnoće život joj je oduzet na najbrutalniji mogući način

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene