Vrištale od sreće!

Marija Šerifović objavila video prvih reakcija na finale Eurosonga, u samo nekoliko minuta pogledalo ga je više od 50 tisuća ljudi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marija Šerifović objavila je na Instagramu snimke i fotografije s grupom Hurricane iz Rotterdama, gdje ih je bodrila i pratila njihov nastup iz backstagea.

Predstavnice susjedne nam Srbije na ovogodišnjem Eurosongu, grupa Hurricane svojom su pjesmom "Loco, loco" i izvedbom pomele pozornicu te se bez problema plasirale u veliko finale koje će biti održano u subotu.

Pogledaj i ovo showbuzz Kakva energija! Pogledajte kako je prošla prva proba srpskih predstavnica na Eurosongu, omiljene hurikanke obaraju s nogu

Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević dobile su ogromnu podršku iz svih krajeva, a jednu od najvećih svakako im je pružila i njihova kolegica Marija Šerifović, koja je Srbiju na Eurosongu predstavljala 2007. godine u Helsinkiju i pobijedila s pjesmom "Molitva". Ona se osobno pridružila djevojkama u Rotterdamu, pratila u dvorani njihov nastup u backstageu i bodrila ih.

Nakon nastupa Marija je na društvenim mrežama objavila reakciju hurikanki nakon što su čule da prolaze u finale, i to emitirajući uživo video koji je u tom trenutku pratilo više od 50 tisuća ljudi. Kasnije ga je objavila i na feedu, a sreću djevojaka zaista je teško opisati riječima.

"Idemo u finale", napisala je kratko uz objavljeni video.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

"Bravo, djevojke", "Bravoo za djevojkee!! Bravo i za tebe kao ogromnu podršku! Sljedeće godine mi smo domaćini", "Maro, to im ti sreću donosiš", "Neka se ponovi tvoj plasman", "Svaka vam čast, tako se nastupa", "Bravo, Marija, što si tu uz naše cure", "Idemo po pobjedu", "Čestitke iz Hrvatske", "Čestitke prelijepim susjedima", "Je li moguće da su bile ovoliko dobre?", "Zasluženo, sretno u finalu",  samo je dio tisuća komentara koje je dobila.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene