"Prelijepa na mamu"

Supruga omiljenog Čombe pohvalila se novostima, a preslatke fotke njihove djevojčice svima su izmamile osmijeh!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marija Omaljev Grbić pohvalila se prvim zubićima svoje kćeri Billie koju je dobila s Mirajem Grbićem, svi se čude kako je već narasla.

Naša glumica s američkom adresom Marija Omaljev-Grbić i njezin suprug Miraj Grbić, poznat i kao Čombe iz hit-serije "Lud, zbunjen, normalan" ne kriju koliko uživaju u ulozi roditelja otkako su dobili kćer Billie.

Pogledaj i ovo Miraj Grbić - 2 "Pile drago" Omiljeni Čombe rastopio je sve druženjem s preslatkom kćeri Billie, ali čini se da mu treba i mala pomoć

Billie je na svijet stigla u listopadu prošle godine, a ponosni roditelji često dijele njezine fotografije na društvenim mrežama. Marija nije propustila priliku da se pohvali kako su njenoj djevojčici narasli prvi zubići, a koja je iz dana u dan sve veća.

"Samo da vam javim da imam zubiće, hvala na pažnji! Ili po šatrovačkom lahva na žnjipa", napisala je Marija uz preslatke fotografije koje možete pogledati OVDJE.

"Preslatka", "Anđelić naš", "Bože, slatkoće", "Prepreslatka", "Pa medu mali! Kad već? I to dva!", "Slatkiš", "Šećer sa zubićima", "Ljepotica mala", "Jao!! Vidi slatkice male, vec i zubice dobila. Bravo", "E baš je šećer", "Prelijepa na mamu", "Lijepa na mamu, a nasmijana na tatu", "Mala princeza", samo su neki od komplimenata koje su roditelji i djevojčica dobili.

Miraj se sa suprugom Marijom 2013. godine preselio iz Sarajeva u Los Angeles i posljednjih godina gradi karijeru u Hollyoodu, a jedan od posljednjih filmova koje je snimio je "Bullet Train" u kojem glumi sa slavnim Bradom Pittom i Sandrom Bullock. Objavljen je i službeni trailer uz koji je najavljeno da film u kina stiže 15. srpnja 2022.

Miraj je dosad ostvario nekoliko manjih uloga u popularnim američkim serijama, kao što su "S.W.A.T" i "Santa Clarita Diet" te filmskim ostvarenjima, od kojih je najzamjetnija bila u blockbusteru "Nemoguća misija: Protokol duh", a možemo ga gledati i u najnovijem, devetom nastavku franšize "Brzi i žestoki", u kojem glumi Rusa.

Marija i Miraj u braku su od 2008. godine, a vjenčali su se nakon tri godine veze, a glumac je u znak ljubavi prema supruzi tetovirao njezino ime iznad srca. Billie je njihovo prvo dijete, a Marija je kćer rodila u losanđeleskoj bolnici Cedars-Sinai.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac - 3 Igor Barberić, Larisa Lipovac, Franka Batelić, Marko Ciboci Igor Barberić, Larisa Lipovac, Franka Batelić, Marko Ciboci Žiri showa Ples sa zvijezdama +10 Žiri showa Ples sa zvijezdama Celebrity Larisa Lipovac Navojec opet oborila s nogu: Za ovakav dekolte trebalo je hrabrosti, a ponosno je istaknula i vitke noge!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene