Mama u 46. godini

Marija Husar sitno broji do sinova rođenja, Nina Badrić pokazala kako su se zabavile prije dolaska prinove

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Marija Husar Rimac priredila je zabavu uoči rođenja sina kojeg čeka sa suprugom Vjekom Rimcem.

Pjevačica i članica bivše grupe Divas Marija Husar Rimac sitno broji do rođenja drugog sina, a uoči važnog događaja organizirala je zabavu za svoje najbolje prijateljice.

Pogledaj i ovo Marija Husar Rimac posebno putovanje Naša cijenjena pjevačica obilježila je 20 godina obraćenja: ''Kad hodaš putevima gdje je stvarno Isus Krist hodao, bolje razumiješ svoju vjeru''

45-godišnja Marija je tako po uzoru na neke zapadnjačke zemlje priredila takozvani "baby shower", na kojem su bile njezine najbliže prijateljice, sestra Ivana Husar i Nina Badrić, koja joj je ujedno i vjenčana kuma.

Kako su se zabavile, na Instagramu je otkrila upravo Nina, koja je podijelila nekoliko fotografija i pokazala čime su se sve počastile. Tako su se na meniju našla maneštra od lignji, slanutaka i blitve, a kao desert je bila poslužena torta. 

Članice nekadašnje grupe Divas sa suprugom Vjekoslavom Rimcem u braku je od 2009. godine, a prije šest godina postali su roditelji sina Ivana, koji se sada veseli mlađem bratu.

"Dar od Boga kada smo se najmanje nadali. Čista radost, nada, vjera i povjerenje za sve one koji još uvijek iščekuju ljepotu majčinstva i roditeljstva. Budite strpljivi jer naše vrijeme nije i Božje vrijeme. Čestitam svima koji iščekuju bebice, a ima ih puno, Bogu hvala. I hvala svima na iskrenim čestitkama u ime cijele obitelji", napisala je Marija prije nekoliko mjeseci na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira s trudničkim trbuhom.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene