bio ju je užitak gledati!

U neobičnoj kreaciji zasjenila je čak i kolegu u kostimu, a njezino ponašanje na crvenom tepihu osvojilo je baš sve!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Margot Robbie pojavila se na crvenom tepihu na premijeri "The Suicide Squad" u zanimljivoj kreaciji.

Margot Robbie (31) posljednjih godina je među najpopularnijim holivudskim glumicama, a mnoge je oborila s nogu na premijeri novog filma "The Suicide Squad". 

Pogledaj i ovo Brad Pitt, Margot Robbie, Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Nije bio sretan Srdačan susret filmskih ljubavnika nije prošao bez zagrljaja i poljubaca, ali nekom se to nije svidjelo

Zanosna Australka se pojavila na crvenom tepihu u Los Angelesu u zanimljivoj modnoj kombinaciji. Margot je nosila bijeli Chanelov kombinezon koji joj je sjajno pristajao i prekrio ju od glave do pete, a uskladila ga je sa sandalama i naušnicama u obliku srca. 

Robbie, koja je bila nominirana za Oscara zbog hit-filmova "Bombshell" i "I, Tonya", je privukla sve poglede na premijeri svojim osmijehom od uha do uha. Mahala je obožavateljima i grlila kolege, a čak ju nije uspio zasjeniti ni kolega John Cena koji je nosio kostim iz filma. 

Na crvenom tepihu nije bilo glumaca Idris Elbe, koji je miljenik žena, i snagatora Sylvestera Stallonea. Inače, Margot je sredinom lipnja privlačila pozornost na odmoru u Puerto Vallarti gdje je bila sa svojim mužem Tomom Ackerleyjem (31). 

Par se prepustio nježnostima na ležaljci, a potom i u vodi što su snimili paparazzi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbie)

Inače, prošle se godine šuškalo o njihovu razvodu nakon što se ona na jednom događanju pojavila bez vjenčanog prstena, a prema određenim glasinama njezinu suprugu Tomu smetala je njezina slava i to što u filmovima ima prisne scene s najpoželjnijim holivudskim ljepotanima. Jedan od njih bio je Leonardo DiCaprio u filmu "Bilo jednom… u Hollywoodu" i ranije u "Vuku s Wall Streeta", s kojim se prisno pozdravila na prošlogodišnjim Oscarima, što je njemu zasmetalo.

Margot i Tom započeli su vezu 2014. godine kada su se upoznali na setu filma "Francuska suita", a vjenčali su se dvije godine kasnije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene