fatalna ljepotica!

Svojim oblinama i tetovažama zaludjela je tri poznata frajera, a sad je uhvaćena s novim misterioznim muškarcem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tina Louise u posljednjih godina dana je, kako su pisali strani mediji, ljubila Gavina Rossdalea, Briana Austina Greena i Seana Combsa Diddyja, a ovog puta je riječ je o muškarcu koji nije poznat javnosti.

Tina Louise posljednjih godinu dana je povezivana s tri različita frajera, a sad je viđena na večeri s misterioznim muškarcem. 

Pogledaj i ovo showbuzz Provokativna izdanja Veza s nestašnim zavodnikom vinula ju je u nebesa, a dobro provjerenim receptom mami nove obožavatelje

39-godišnja manekenka u seksi izdanju se pojavila u restoranu u West Hollywoodu. Obukla je kratku, pripijenu, zelenu haljinu s dubokim dekolteom koji je istaknuo njezine bujne grudi, a pozornost su privlačile i njene duge, istrenirane noge i brojne tetovaže. 

Tina se ogrnula crnim kaputom i obula blještave čizme koje je uskladila s naušnicama i ogrlicom. Sa širokim osmijehom na licu je došla na večeru u pratnji misterioznog, proćelavog muškarca. 

Louise je tako još jednom zaintrigirala javnost jer ovo je veći četvrti muškarac od svibnja prošle godine s kojim ju se povezuje, no prvi je koji nije slavan, kako pišu strani mediji. Naime, manekenka je prvo ljubila 16 godina starijeg Gavina Rossdalea koji je poznatiji kao bivši muž Gwen Stefani koji ju je varao s dadiljom nego po svojoj glazbi. 

Viđeni su tijekom šetnje parkom Universal City u Los Angelesu dok su šetali Gavinovog psa, a samo dva mjeseca kasnije šuškalo se da Tina ljubi osam godina starijeg Briana Austina Greena (47). Uhvaćeni su tijekom spoja u Los Angelesu i mnogi su mislili da je nakon njihovih pojavljivanja u javnosti veza ozbiljnija te da je glumac prebolio bivšu suprugu Megan Fox.

No već u listopadu prošle godine je fotografirana na plaži u Malibuu s reperom Seanom Combsom Diddyjem (51). 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝑻 𝒊 𝒏 𝒂 𝑳 𝒐 𝒖 𝒊 𝒔 𝒆 (@tinalouise)

Prepustili su se nježnostima, mazili se i ljubili te su izgledali jako sretno i zaljubljeno, a Louise je mamila poglede prolaznika i minijaturnim bikinijem.

 

To je mnoge iznenadilo jer se činilo da je manekenka u vezi s Brianom, kao i da je Sean ponovno sa Sarah Chapman, majkom svoje kćeri Chance. Glazbenik je ranije ljubio plesačicu Cassie Venturu (34) te je prije dvije godine pričao kako želi proširiti svoju obitelj s njom, iako ima šestero djece.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) +4 Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Nekad i sad Teško je povjerovati, ali o ljepoti ove žene nekad se naveliko pričalo, danas se krije od ljudi zbog velike pogreške

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) +0 Martina Vrbos (Foto: Instagram) Nekad i sad Sjećate se Martine Vrbos? Nevjerojatno je koliko se ova žena promijenila, danas je potpuno druga osoba!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene