stvarna situacija

Kad ženu koja je milijune zaradila na svom izgledu uhvate u kućnom izdanju, onda to ovako izgleda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sara Sampaio snimljena je kako uživa na balkonu u svom domu u ružičastoj pidžami i bez trunke šminke.

Sara Sampaio (29) blista na modnim pistama i fotografijama na Instagramu, no paparazzi ju često uhvate i u malo opuštenijim izdanjima. 

Pogledaj i ovo showbuzz Iznenadile manirima Nema tko se u Dubrovniku nije okrenuo za najljepšim ženama svijeta, no čini se da njima baš i nije godila tolika pažnja

Portugalska manekenka viđena je kako se odmara na balkonu svog doma u Los Angelesu. Sara je bez trunke šminke, u ružičastoj pidžami uživala sa svojim psićem i pritom je gotovo cijelo vrijeme tipkala po mobitelu, zijevala i provjeravala stanje na licu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sampaio (@sarasampaio)

Kad ju je to umorilo, Sampaio je od visokog repa slagala punđu, a nakon nekog vremena otišla je u kuću. Inače, Viktorijina anđelica i ranije je pokazala da ne mari kako izgleda kod kuće, pa ju se često može vidjeti u potpuno opuštenim izdanjima. 

Jednom je viđena kako sprema stvari pred svojom kućom u Los Angelesu u pidžami s mrljom na stražnjici, a prije toga je optužena da je fotošopirala svoju fotografiju na Instagramu.

Naime, slikala se kod slapa i u prvi plan došla je njezina pozadina koja se odjednom jako povećala. Sara je priznala da se tijekom karantene udebljala, no rijetko tko je povjerovao da joj je sve to otišlo u stražnjicu. 

Portugalka je nedavno viđena s kolegicama Jasmine Tookes (29), Josephine Skriver (27) i Izabel Goulart (36) kako uživa na omiljenom otoku za odmor bogatih i slavnih St. Barthsu. Inače, Sampaio, čije bogatstvo se procjenjuje na 10 milijuna dolara, od 2015. u vezi je s vlasnikom hotelskog lanca Oliverom Ripleyjem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene