uživa u svom poslu

Njezino isklesano tijelo dodatno je podiglo temperature na plaži, nikoga ne čudi što je osvojila srce šarmantnog glumca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gabriella Brooks nešto je više od godine dana u vezi s glumcem Liamom Hemsworthom, a oduševila je sve svojim posljednjim snimanjem koje je naglasilo njezinu vitku pojavu.

Manekenka Gabriella Brooks u novoj je kampanji za kupaće kostime pokazala svoju nevjerojatnu liniju, a čak je i kolegice Tahnee Atkinson i Elle Wagnes bacila u sjenu. Djevojke su na plaži snimale kadrove za novu kampanju, a svi pogledi bili su upereni u 24-godišnju ljepoticu.

Pogledaj i ovo Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Okrutno! Ludo ga je voljela 10 godina, tražila razvod nakon 7 mjeseci, a sad se javno šali na račun toga

Brooks posljednjih mjeseci puni medijske stupce zbog veze sa sedam godina starijim glumcem Liamom Hemsworthom. Par je započeo vezu nedugo nakon što je on okončao svoj kratkotrajni brak s pjevačicom Miley Cyrus 2019. godine, a dok su zajedno, ne skidaju ruke jedno s drugoga.

"Liamu je ugodno s Gabriellom. Njegova obitelj ju voli, a to mu je dosta važno", rekao je izvor blizak glumcu nakon što je na vidjelo izašlo da ljubi mladu manekenku. Prema navodima njegovih prijatelja, veza koju ima s Gabriellom potpuno je drugačija od one koju je imao s Miley.

I sama Gabriella ljubila je glazbenika, a radilo se o pjevači benda The 1975 Mattu Healyju. Zajedno su bili od 2015. godine pa sve do nekoliko mjeseci prije nego što je upoznala Liama. Dok ne pozira pred objektivima fotografa, Gabriella studira povijest i arheologiju, a kao i njezinu dečku Liamu, Australija joj je dom.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Profimedia) +0 Britney Spears (Foto: Profimedia) Celebrity Razlog zbog kojeg je Britney Spears obrijala glavu od javnosti se tajio čak 12 godina, priča je baš tužna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene