prava uživancija

Maja Šuput otkrila još detalja s putovanja u Dubai, elegantna haljina istaknula je njezin trudnički trbuh

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput je trenutačno u sedmom mjesecu trudnoće, a sa suprugom je iskoristila slobodno vrijeme te je otišla na putovanje u Dubai, s kojeg tek nakon mjesec dana objavljuje fotke.

Nakon fotografija s plaže koje je Maja Šuput objavila u ponedjeljak, obožavatelje je počastila s još detalja s putovanja u Dubai, gdje je bila sa suprugom Nenadom Tatarinovom u prosincu prošle godine.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

"Dubai night's iliti malo smo se picnuli za izlazak", napisala je Maja u opisu fotografija na kojima pozira sa suprugom. Na sebi je imala elegantnu haljinu koja je naglasila njezin trudnički trbuh, a poznati par izgledao je presretno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Majo prelijepa si inače, ali kao trudnica posebno sjajiš, trebaš biti češće trudna", "Kakva haljina", "Prelijepa si", "Majo blistaš! Šteta da ti bude zadnja trudnoća! Baš si posebno lijepa", samo su neki od komentara Majinih pratitelja na Instagramu.

No trudnoj pjevačici to ipak nije bilo posljednje putovanje prije rođenja sinčića. Šuput je novu godinu započela poslovnim putom u Italiju, iz koje se vratila prošli vikend. Tada je na Instagramu pokazala i kako izgleda njezin trudnički trbuh mjesec dana nakon Dubaija, i to fotkom na kojoj je pozirala sa svojom lijepom mamom Danicom.

Maja je trenutačno u sedmom mjesecu trudnoće i trebala bi roditi na proljeće, a njoj i Nenadu, za kojega se udala u svibnju 2019. godine, ovo će biti prvo dijete.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) +0 Lana Jurčević (Foto: Instagram) Celebrity Lana Jurčević objavila zavodljivu fotku u prozirnoj haljini, u fokusu se našlo nešto što primjećuju samo žene

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene