Maja se dobro zabavlja!

Šuput nadzire muža u zadnjim pripremama pred dolazak sina, sve je snimila, a smijeha nije falilo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput snimila je muža Nenada Tatarinova kako slaže dječji krevetić za njihova sinčića, a cijeli se proces malo zakomplicirao.

U domu Maje Šuput i njezina supruga Nenada Tatarinova u tijeku su posljednje pripreme pred rođenje njihova sinčića, a pjevačica je otkrila na čemu trenutačno rade. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput Predobro! Šuput pokazala što je Blooma dočekalo za rođendan, bit će ovo proslava za pamćenje: "Učinio si nam život najljepšim i najveselijim!"

"Tatica slaže kinderbet", napisala je Maja na Instagram storyju uz video Nenada. Slaganje se malo zakompliciralo pa je Šuput upozoravala muža da nešto nije dobro. 

"Ne može to biti sve, nešto si ostavio", rekla mu je pjevačica, koju je zabavio prizor slaganja, pogotovo kad je njezin suprug pričao sam sa sobom.

Nenad joj je odgovorio da ne nedostaje ništa i da će sve to fino složiti, a onda kad je bilo vidljivo da još dječji krevetić nije složen, rekao je da je to to. 

"To je to, super", rekla je Maja smijući se i stavila na posljednji video pjesmu iz crtića "A je to". Inače, pjevačica je u četvrtak otkrila da se vratila vježbanju u teretani, iako bi trebala roditi sina u prvoj polovici ožujka. 

"Iako sam trenirala tri-četiri puta tjedno online s ekipom, ništa ne može zamijeniti live treninge u gymu. Povratak normalnom", istaknula je neumorna Maja, koja je dobila niz komplimenata zbog toga. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene