zajedno u izlazak

Maja Šuput i sinčić Bloom zbog jednog detalja opet su pravi hit na Instagramu: ''Koji mali gazda, a kao da si ga jučer rodila!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput modno se uskladila sa sinčićem Bloomom za izlazak u grad, a brojni pratitelji poručili su joj da su preslatki.

Maja Šuput se na Instagramu pohvalila kako je u ugodnom društvu krenula u izlazak u grad, a brojne pratitelje rastopila je fotografijom sa svojim sinčićem Bloomom.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

U autu su pozirali u sličnim odjevnim kombinacijama, a kao i Maja, Bloom je na sebi imalo kožnatu jaknicu te traperice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Nemam riječi Majo, preslatki ste", "Žena, majka, kraljica, najjača si", "Ma pljunuti ti", "Isuse koji slatkiš", "Pravi mali slatkiš, pozer i maneken", "Koji mali gazda", "Kakav frajer mali", "Genijanli ste", samo su neki od komentara koje je dobila ispod fotografije.

Šuput redovito na Instagramu objavljuje fotke s Bloomom, koji je na svijet stigao u ožujku prošle godine. Bloom je jedino dijete koje Maja ima sa suprugom Nenadom Tatarinovom, a sretni par ne skriva koliko uživa u braku i roditeljstvu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić - 6 Celebrity Franka progovorila o braku s Ćorlukom pa spomenula i svekrvu: "Sada mi je jasno što su mi govorile prijateljice"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kekin - 2 Mile i Ivana Kekin - 3 Mile Kekin (FOTO: Marta Stupin) +0 Mile Kekin (FOTO: Pixsell) Celebrity Svi pričaju o odabiru obuće Ivane Kekin za Sabor, udobna kombinacija u koju je uskočila po nekima je previše ležerna

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene