koja je vama najdraža?

Maja Šuput prisjetila se svih kreacija iz showa "Tvoje lice zvuči poznato", fanovi se ne mogu odlučiti u kojoj je ljepša

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput je iz nedjelje u nedjelju oduševljavala obožavatelje kreacijama u čijem joj je odabiru pomagao najbolji prijatelj Marko Grubnić, a sada je na Instagramu pitala pratitelje koja od njih im je najdraža.

Pjevačica Maja Šuput skupa s Franom Ridjanom vodila je omiljeni show "Tvoje lice zvuči poznato", a iz nedjelje u nedjelju oduševljavala je obožavatelje modnim kreacijama, u čijem joj je odabiru pomagao stilist i njezin najbolji prijatelj Marko Grubnić.

Pogledaj i ovo Tomislav Marić ToMa i supruga Marina - 10 Mladi par! Pjevača iz našeg hit-showa i njegovu suprugu spojila je ljubav prema vjeri, ona se skriva se od medija, no glumila je u jednom njegovom spotu

"Cijelu jesen gledali smo se nedjeljom navečer u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato". Trudili smo se u svakoj emisiji biti drukčiji od prethodne i haljinom i frizurom. Koji je vama bio najdraži look sezone???", napisala je Maja u opisu fotografija koje prikazuju sve kreacije u kojima se pojavila na malim ekranima tijekom šeste sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato".

"Svi", "Meni si baš bila odlična u svakoj emisiji, prezgodna, al tako si mi slatka bila u ovoj zelenoj haljini s ovim rajfićem, baš mi je to bilo preslatko", "Sve su bile top", samo su neki od komentara Majinih pratitelja koji se nisu mogli odlučiti na kojoj im je slici pjevačica i voditeljica bila ljepša.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Indira Levak bila je članica žirija, a prije nekoliko dana je i ona objavila fotku svih kreacija koje je nosila. Grubnić se nakon finalne emisije također osvrnuo na sezonu te je istaknuo na društvenim mrežama kako je osmislio čak 50 outfita koje su "prošetale" Levak, Šuput i Celzijus.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mirna Berend (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Celebrity Bivša voditeljica po drugi put ostala bez doma: "Grade moj voljeni, sve smo ostavili iza sebe slomljeno"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene