Predivna trudnica

Maja Šuput u uskoj haljini s prorezima dočekala novu godinu i pokazala sve veći trudnički trbuh

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput je na dočeku nove godine pozirala u uskoj bijeloj haljini i pokazala trudnički trbuh, a uz nju je bio suprug Nenad Tatarinov.

Pjevačica Maja Šuput je 2021. godinu dočekala u društvu supruga Nenada Tatarinova, u elegantom izdanju i besprijekorno sređena, a usput je pokazala i trudnički trbuh koji raste iz dana u dan.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Ovo je neprocjenjivo" Šuput ispunila rođendansku želju Bloomu, evo koga je on to poželio upoznati uživo: "Možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva?"

41-godišnja Maja je na svom Instagramu objavila nekoliko fotografija na kojima pozira s 37-godišnjim Nenadom, odjevena u usku bijelu haljinu s prorezima na trbuhu i golim ramenima, dok je on bio elegantan u crnom smokingu.

U takvom je izdanju njezin trudnički trbuh došao do izražaja, a par ne može sakriti sreću dok ne skidaju blistave osmijehe s lica i jedva čekaju dolazak svoj prvog djeteta na svijet.

Maja je s obožavateljima podijelila i sliku s nedavnog ultrazvuka.

"Je li gotova 2020.? Je li stvarno prošla? Smijem maknuti ruku i reći: 'Dobro nam došla nova 2021.?' Od najvećeg srca želim vam samo dvije stvari - da budete zdravi i da imate mirno tlo. Bez svega ostalog očito možemo dragi moji. Idemo u novi život, jači i složniji no ikada. Samo ljubav", napisala je Maja uz objavu.

Prije nekoliko tjedana otkrila je i spol bebe te preslatkim videom najavila da će u njezinu obitelj doći sin čiji je termin rođenja u ožujku.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mirna Berend (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Celebrity Bivša voditeljica po drugi put ostala bez doma: "Grade moj voljeni, sve smo ostavili iza sebe slomljeno"  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene