opustila se

Maja Šuput uskočila u minijaturni topić pa umalo pokazala i previše, čini se da joj odmor na drugom kraju svijeta itekako godi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput još uvijek uživa s obitelji u dalekom Meksiku, a svakom novom fotkom izazove divljenje.

Maja Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinčićem Bloomom posljednjih dana mami lajkove i poglede iz dalekog Meksika, u kojem se odmara, a posljednjom fotkom je izmamila redom komplimente.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

"Mamasita", napisala je Šuput uz fotografije na kojima u bijeloj lepršavoj kreaciji pozira na stepenicama jednog restorana u meksičkom Tulumu. Obožavatelji su joj ostavljali emotikone srca te su pohvalili njezin izgled, a nikome nije promaknuo ni oskudni topić koji je jedva obuzdao njezin dekolte.

Uvijek sjajno raspoložena, Maja ni ovoga puta nije skrivala veliki osmijeh, a čini se kako joj je odmor u toplijim krajevima usred zime itekako dobro došao.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Naša popularna pjevačica s obitelji uživa u jednoj od omiljenih destinacija brojnih svjetskih zvijezda, a pored svega što objavljuje, najviše pažnje izazivaju fotke njezina preslatkog sina. Na Instagramu je otkrila i kako je maleni Bloom bez problema proveo čak 13 sati vožnje zrakoplovom preko oceana.

"Bloom je super uspješno riješio svoje prvo prekooceansko putovanje, Cancun stižemo", napisala je u opisu fotki na kojima je najviše pažnje ukrao njezin sinčić Bloom, a u pričama na Instagramu je objavila i video malenog veseljaka koji pjevuši sa slušalicama na ušima.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Yoko Ono (Foto: Getty Images) Yoko Ono (Foto: Getty Images) Yoko Ono (Foto: Getty Images) John Lennon i Yoko Ono (Foto: Getty Images) +3 John Lennon i Yoko Ono (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Još danas je mnogi krive za raspad kultnog benda, a rijetki znaju da je prije fatalne ljubavi dvaput stala pred oltar

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ioan Gruffudd i Alice Ewans (Foto: Getty Images) Ioan Gruffudd (Foto: Getty Images) +0 Ioan Gruffudd i Alice Ewans (Foto: Getty Images) Celebrity Poznati glumac upao u pravu dramu zbog bivše supruge, sada se odlučio za drastičan potez, morao se obratiti i policiji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene