Vraćaju se doma!

Maja Šuput posljednjom fotkom s odmora iz Meksika razdragala pratitelje: ''Zna se koja guza najviše uživa!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput otkrila je da se vraća iz dalekog Meksika u kojem je uživala sa svojom obitelji, a na fotku sinčića Blooma s plaže rijetki su ostali ravnodušni.

Pjevačica Maja Šuput odmarala je u Meksiku prije nego što će uskočiti u novu ulogu voditeljice showa "Ples sa zvijezdama", a na svom Instagramu je tijekom cijelog putovanja izazivala ljubomoru kod svojih brojnih pratitelja. Jedna od posljednjih fotki koje je objavila bila je ona iz meksičkog Tuluma, a na preslatkog Blooma nitko nije ostao ravnodušan.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Wow! Pogledajte luksuz u kojem Maja Šuput uživa na našem moru, za boravak tamo se i posebno dotjerala!

"Zna se koja guza najviše uživa", napisala je Maja u opisu fotografije na kojoj Bloom uživa na plaži. "Za popapati", napisala joj je Izabel Kovačić. "Presladak je", "Predivan", "Ma preslatki, svaki dan je sve ljepši", "Čudo preslatko", "Koje lijepo dijete", samo su neki od komentara koje je maleni Bloom dobio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maja je na odmor otputovala sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinom Bloomom, a u čarima egzotične destinacije uživala je maksimalno, barem ako je suditi po fotografijama koje je objavljivala na društvenim mrežama.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin +7 Dino Merlin - 4 Zanimljivosti Rijetki znaju tko je i kako izgleda sin Dine Merlina, očev je veliki ponos, no u javnosti se ne voli pojavljivati!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene