zatražila savjet

Maja Šuput pokazala kako izgleda u opuštenom kućnom izdanju, neke je čak i zabrinula zbog onoga što je objavila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput je pokazala na Instagramu kako provodi vikend, a neke je pratitelje zabrinula zbog objave.

Pjevačica Maja Šuput u subotu je objavila fotku na kojoj je pokazala kako uživa u toplini svoga doma te gleda filmove, a obožavatelje je zamolila za savjet.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Ovo je neprocjenjivo" Šuput ispunila rođendansku želju Bloomu, evo koga je on to poželio upoznati uživo: "Možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva?"

"Dan za film! Što da gledam? Sve sam pogledala, ako netko ima pametan prijedlog slušam", napisala je Šuput uz fotku na kojoj u ruci drži šalicu te uživa u dekici na kauču ispred video-zida.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

I dok su joj mnogi pisali prijedloge što vrijedi pogledati, neki su se i zabrinuli za pjevačicu. "Maja u koroni", napisao joj je zabrinuto jedan pratitelj. Fotka je u samo nekoliko sati dobila preko deset tisuća lajkova.

Maja Šuput novu je godinu dočekala radno u Vodicama gdje je održala koncert i kamo je otišla sa suprugom Nenadom Tatrinovim i sinčićem Bloomom.

Pjevačica je inače i povodom božićnih blagdana objavila niz fotografija na kojima pozira s Nenadom i Bloomom, a za fotkanje su se svi posebno sredili i dobili desetke tisuća lajkova i komentara.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Khloe Kardashian Tristan (Foto: Profimedia) +4 Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Celebrity Ponosno pokazuje utegnuto tijelo dok se otac njezina djeteta javno ispričava slavnoj reality sestri jer ju je varao s njom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene