šesta sezona "TLZP-a"

Šuput se nakon kreacija osvrnula i na sve frizure koje je nosila u omiljenom showu, pokazala je i koje su joj najdraže

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput u nedjelju se osvrnula na kreacije, ali i najdraže frizure kojima je oduševljavala obožavatelje tijekom šeste sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Maja Šuput točno tjedan dana nakon finala showa "Tvoje lice zvuči poznato" prisjetila se svih kreacija kojima je oduševljavala obožavatelje svakoga vikenda na malim ekranima, a prisjetila se i svih frizura.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

"Svake nedjelje nova frizura i novi make up, dio koji kao žena naravno obožavam! Ovo su samo neki od meni najdražih u sezoni "Tvoje lice zvuči poznato". Koji je vama favorit?", pitala je svoje pratitelje na Instagramu uz seriju fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Najljepša", "Svaka je wow", "Prava si diva", "Jako si lijepa", samo su neki od komentara njezinih obožavatelja.

Za stil pjevačice Maje Šuput, kao i njezinih kolegica u showu Indire Levak i Nives Celzijus, iz nedjelje u nedjelju brinuo se Marko Grubnić.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Maddox Jolie Pitt (Foto: Profimedia) +0 Pax Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Kako danas izgledaju djeca Angeline Jolie i Brada Pitta koja su odrasla pred očima javnosti?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene