Vrijeme leti!

Šuput objavila najnovije Bloomove fotografije, svi su zaključili jednu stvar: "Neka se tvoj muž ne ljuti, ali..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput je na Instagramu obilježila je deset mjeseci od rođenja sina Blooma, i to objavivši nekoliko njegovih fotografija, koje su sve rastopile.

Pjevačica i poduzetnica Maja Šuput je prije deset mjeseci postala najsretnija u životu, i to nakon što su ona i njezin suprug Nenad Tatarinov postali roditelji dječaka Blooma, a tu važnu brojku pjevačica je odlučila i zabilježiti na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Wow! Pogledajte luksuz u kojem Maja Šuput uživa na našem moru, za boravak tamo se i posebno dotjerala!

Na profilu na Instagramu je objavila niz preslatkih Bloomovih fotografija, a njezini su obožavatelji zaključili da je poseban i isti ona.

"I samo tako. Moja beba ima deset mjeseci", napisala je Maja uz objavu.

Fotografije pogledajte OVDJE.

"Bože, kako je on lijep", "Preslatki bombonček", "Šarmer, tako poseban", "Ista mama", "Ljepotan mali", "Kad ga vidiš nema više potrebe za nečim drugim slatkim", "A vidi zub", "Majini slika i prilika", "Pozer od malih nogu", "Majo, ja mislim da on ima tvoj šarm", "Majo, neka se tvoj muž ne ljuti, ali moj muž i ja kažemo mali je isti ti predivan je, lijepe okice", "Mamino original dijete", zaključili su njezini obožavatelji.

Podsjetimo, Maja je sina rodila 17. ožujka ove godine carskim rezom i neko je vrijeme od javnosti tajila njegovo ime.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Anna Kournikova (Foto: Instagram) Enrique Iglesias, Anna Kournikova (Foto: Profimedia) Enrique Iglesias i Anna Kournikova (Foto: Getty Images) Enrique Iglesias, Anna Kournikova (FOTO: Getty) +1 Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Nekad i sad Prošlo je 20 godina od fatalnog poljupca pred kamerama koji im je promijenio život, odonda se o njima svašta šuškalo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene