trudnoća joj sjajno stoji

Maja Šuput u uskoj haljini istaknula rastući trbuh, komplimenti ne prestaju: "Kakva ljepota, baš blistaš"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput ja na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u uskoj haljini koja je naglasila njezin trudnički trbuh.

Otkako je otkrila da će postati mama, pjevačica Maja Šuput (41) ne prestaje oduševljavati svoje pratitelje na Instagramu trudničkom fotografijama, a ništa drugačije nije bilo ni s posljednjom.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Pozirala je u uskoj sivoj haljini koja je naglasila njezin rastući trbuh, s kompletnim make-upom i sređenom frizurom, te je za svoj izgled na fotki dobila brojne komplimente.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Prelijepa si, ali baš! Odavno nisam ljepšu trudnicu vidjela", Kakva ljepota, baš blistaš", "Tako ti lijepo stoji trudnoća", pisali su joj oduševljeni obožavatelji ispod objave za koju je dobila i preko 15 tisuća lajkova.

Maja je početkom ovog mjeseca objavila da je u sedmom mjesecu trudnoće i već se bliži osmome. Njoj i njezinom suprugu Nenadu Tatarinovu ovo će biti prvo dijete, a otkrili su da će dobiti sina.

Za pjevačicu je 2020. godina bila posebno uzbudljiva. Osim što je ostala trudna, prvi put se okušala i kao voditeljica u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato", a koliko je to uspješno odradila potvrđuje nominacija za Zlatni Studio.

Popularni show Nove TV „Tvoje lice zvuči poznato“ u utrci je za medijsku nagradu Zlatni studio, i to u kategoriji Najbolja TV zabava. Među finalistima je i glumac Goran Navojec, ujedno i član žirija u showu, u kategoriji Najbolji glumac.

Podržite ih svojim glasom, a kako to učiniti saznajte ovdje.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene