Nema mira!

Šuput je opet malo otputovala, objavila fotku iz kreveta i pohvalila se zimskom čarolijom u kojoj uživa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput je u Instagram storyjima objavila snimke na kojima je pokazala zimski krajolik na Plitvicama, ali i svoj trudnički trbuh.

Pjevačica Maja Šuput (41) na Instagramu je otkrila da se trenutačno nalazi na Plitvicama.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

U svojim storyjima objavila je videa koje je snimila iz kreveta, a osim prekrasnog snježnog krajolika pokazala je i kako sada izgleda njezin trudnički trbuh.

"Kako mi razgovaramo od jutra", napisala je preko snimke u kojem mazi trbuh dok u pozadini svira prikladna pjesma "My baby boy" jer će pjevačica roditi dječaka.

Maja bi sina trebala roditi u ožujku. Njoj i suprugu Nenadu Tatarinovu to će biti prvo dijete, a planiraju mu dati strano ime.

A iako će uskoro ući u osmi mjesec trudnoće, Maja je još uvijek neumorna. Osim što i dalje putuje i po Hrvatskoj i po svijetu, Šuput trenutačno snima i nove epizode showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem će ponovno biti voditeljica, nakon što je u toj ulozi oduševila gledatelje u prošloj sezoni showa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Popularni show Nove TV „Tvoje lice zvuči poznato“ u utrci je za medijsku nagradu Zlatni studio, i to u kategoriji Najbolja TV zabava. Među finalistima je i glumac Goran Navojec, ujedno i član žirija u showu, u kategoriji Najbolji glumac.

Podržite ih svojim glasom, a kako to učiniti, saznajte ovdje.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Getty Images) +3 Demi Moore (Foto: Instagram) Celebrity Ovo kao da nije ista osoba, jedva smo je prepoznali! Na prvu je teško pogoditi o kome je riječ, svi se pitaju što si je napravila

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Uraz Kaygilaroglu Celebrity Zbog "Ambasadorove kćeri" stekao je međunarodnu slavu, a sad je povukao potez zbog kojeg mu poruke ne prestaju stizati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene