mnogi su uočili sličnost

Maja Šuput nasmijala pratitelje fotografijom s ultrazvuka, svi komentiraju bebinu pozu: "Na mamu!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput je na Instagramu obilježila ulazak u osmi mjesec trudnoće fotografijom s ultrazvuka na kojoj je njen sin zauzeo zanimljivu pozu.

Pjevačica Maja Šuput (41) ne skriva koliko je uzbuđena što će postati majka, a na svojem Instagramu bilježi sve najvažnije trudničke trenutke.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

Sada je podijelila fotografiju s ultrazvuka kojom je proslavila ulazak u osmi mjesec trudnoće.

"Baš sjedim nešto i razmišljam", napisala je Maja pored fotke s ultrazvuka na kojoj je njen sin zauzeo mislilačku pozu, a dodala je i heštegove "ljubav mog života" i "pametno moje".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Radi planove, kao i mama", "A sunce, isti ti", "Preslatko", "Na mamu", pisali su joj pratitelji koje je nasmijala bebina poza i koji su već uočili sličnosti između njega i Maje, a mnogi su joj poručili i da će biti odlična mama.

Pjevačica je svojem nerođenom sinu već isplanirala i druženje s djetetom komičara Ivana Šarića i manekenke Korane Gvozdić, koje je također još uvijek u trbuhu, te je svojim komentarom na Šarićevu objavu nasmijala mnoge.

Maji i njezinom suprugu Nenadu Tatarinovu ovo će biti prvo dijete, a otkrili su kako mu planiraju dati strano ime.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Alavanja (FOTO: Instagram) Anja Alavanja (FOTO: Instagram) Anja Alavanja (FOTO: Instagram) Anja Alavanja (FOTO: Instagram) +4 Anja Alavanja (Foto: Instagram) Celebrity Nakon što je pet mjeseci skrivala da čeka bebu s novim dečkom, naša voditeljica sada je pokazala trudnički trbuh

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene