zavidna kolekcija

Šuput objavila fotku u još jednom seksi kupaćem kostimu koji je savršeno obgrlio njezin trudnički trbuh

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput na Instagramu je objavila još jednu fotografiju iz Dubaija na kojoj pozira na plaži u izazovnom kupaćem kostimu s prorezima.

Pjevačica Maja Šuput (41) ovog je tjedna na svom Instagramu otkrila da je sa suprugom Nenadom Tatarinovom (38) u prosincu prošle godine posjetila Dubai, a od tada ne prestaje objavljivati fotografije s njihova zadnjeg putovanja udvoje.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Ovo je neprocjenjivo" Šuput ispunila rođendansku želju Bloomu, evo koga je on to poželio upoznati uživo: "Možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva?"

Nakon što je objavila fotku na kojoj na plaži pozira u izazovnom kupaćem kostimu dok joj muž ljubi trudnički trbuh, pokazala je još jedan seksi model iz svoje kolekcije badića.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Vitamin D za dobro jutro", napisala je u opisu fotke na kojoj kleči na pješčanoj plaži u bordo kostimu s volanima i prorezima koji je savršeno obgrlio njezin trudnički trbuh. Stajling za plažu upotpunila je i slamnatim šeširićem te velikim sunčanim naočalama, a istaknuo se i njezin elegantni srebrni sat.

Osim badića Maja je za put spakirala i elegantne komade za večernje izlaske s mužem, a jednom takvom haljinom također se već pohvalila na svom Instagramu.

Pjevačica, koja se prošle godine okušala i kao voditeljica u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato", trenutačno je u sedmom mjesecu trudnoće i ovo će njoj i Nenadu biti prvo dijete, a sinčić bi u njihovu obitelj trebao stići na proljeće.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene