prizor koji topi srca

Maja Šuput slavi specijalan dan pa je podijelila fotku muža koja se ženama posebno svidjela: "Jako lijep tata"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput podijelila je fotografiju svog muža Nenada Tatarinova sa sinom u naručju. Nenadu je rođendan pa mu je pjevačica na taj način uputila javnu čestitku.

Maja Šuput otkrila je pratiteljima na Instagramu da ona i njezina obitelj slave poseban dan. 

Pogledaj i ovo Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP rekla je što misli! Albina se javila Tomi nakon što se transformirao u nju u hit-showu, evo što mu je poručila poslije usporedbe sa stripovskim junakom!

Pjevačica je podijelila preslatku fotografiju Nenada Tatarinova na kojoj drži sinčića Blooma i imaju jednake kupaće hlačice te je napisala da je njezinu mužu rođendan. 

"Želimo ti da nam ostaneš baš ovakav kakav jesi. Najbolji muž i tata. Sretan rođendan, ljubavi. Volimo teee", istaknula je Maja u emotivnoj objavi. Njezini su se pratitelji pridružili čestitkama. 

"Jako lijep tata", "Sretan rođendan. Zakon kako su usklađeni", "Ma daj, baš su slatki", "Uživajte u ljubavi", komentirali su. 

Šuput je objavila i dva preslatka videa na Instagram storyju na kojima je Bloom. Na njima se čuje njezin glas i kako pjeva "Sretan rođendan" te potiče sinčića da i on to napravi dok mu pruža njegovu četku za kosu kao mikrofon. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 Maja Šuput +0 Maja Šuput i Marko Grubnić Celebrity Šuput podijelila slatki trenutak obiteljskog druženja s malenim Bloomom, ali svu pažnju ukrala je njegova zgodna baka

Inače, Maja je nedavno proslavila drugu godišnjicu braka s mužem Nenadom. Pjevačica je tim povodom na svojem Instagramu objavila neke dosad neviđene fotke tog dana, uz koje je suprugu uputila i predivnu čestitku za godišnjicu braka.

"Nisam boljem mogla reći da! Sretna ti druga godina najljepšeg braka, ljubavi. Do zauvijek pa opet", napisala je Šuput.

Podsjetimo, Maja i Nenad u bračnu luku uplovili su u svibnju 2019. nakon godinu i pol dana veze, a pjevačica je na dan vjenčanja promijenila tri haljine. U ožujku ove godine dobili su sina kojemu su dali ime Bloom, a malo prije njegova rođenja neumorna Maja snimila je novu All stars sezonu showa "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem se ponovno našla u ulozi voditeljice.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene