bome je pretjerala

Bilo je očito da je previše popila dok se kretala u zanimljivoj kreaciji, teško je povjerovati da je nekadašnja slatkica postala takva partijanerica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maisie Smith proslavila je svoj 20. rođendan s nekoliko prijatelja, a bar su morali napustiti oko dva ujutro jer su previše popili.

Maisie Smith, koja je poznata po ulozi Tiffany Butcher u popularnoj britanskoj seriji "EastEnders", imala je raskalašenu proslavu 20. rođendana. 

Glumica je snimljena oko dva ujutro u Londonu pod utjecajem alkohola. Tijekom noćnog izlaska nosila je ružičastu haljinu s čipkom koja je više nalikovala seksi spavaćici s visokim prorezom na lijevoj nozi i jedva joj je pokrivala međunožje. Uskladila ju je sa sandalama na visoku petu, dok je na leđima imala krila.

Cijelu je noć bila u društvu nekoliko prijatelja. Kada su je paparazzi snimili, moglo se primijetiti da je Smith previše popila. Kako pišu britanski mediji, i njezino je društvo pretjeralo s pićem, pa su ih u baru u kojem su slavili zamolili da odu, a to je glumicu razočaralo jer je htjela još tulumariti. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maisie Louise Collender Smith (@maisiesmithofficial)

Maisie se svojom zabavom pohvalila i na Instagramu te otkrila da je cijeli vikend obilježavala 20. rođendan. "Predstavljam vam zlu sestru Zvončice", napisala je uz jednu od slika. 

Inače, mnogi ne mogu vjerovati da se glumica, koju su gledali od njezine šeste godine u seriji "EastEnders", od riđokose slatkice pretvorila u razuzdanu partijanericu koja voli pozirati paparazzima u oskudnim izdanjima. 

Usto, i na svom Instagramu objavljuje seksi fotografije, zbog čega je prati više od 985.000 ljudi. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Getty Images) +2 Renee Zellweger (Foto: Getty Images) Celebrity Upoznali su se prije mjesec dana i odmah kliknuli, on je od nje 10 godina mlađi, a sad je i potvrđeno da su u vezi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene