fotografi sve snimili

Dok se svi čude kako je zaveo jednu od najljepših glumica, on se usred noći iz kluba iskrao s nepoznatom plavušom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Machine Gun Kelly je od prošle godine u vezi s Megan Fox, a ovoga tjedna fotografi su ga uhvatili u društvu nepoznate djevojke o čijem identitetu tek nagađaju.

Reper Machine Gun Kelly od prošle je godine u vezi s glumicom Megan Fox, a dok se svi čude kako su njih dvoje uopće završili zajedno, paparazzi su ga sada uhvatili u društvu nepoznate plavuše.

Pogledaj i ovo Megan Fox - 5 treba li joj sve to? Rukama je skrivala grudi jer je prekasno shvatila da haljina ispod koje se sve vidi i nije bila najbolji odabir za večeru

Ovoga tjedna bio je u izlasku u jednom noćnom klubu u Los Angelesu, a s njim je bila nepoznata plavuša s kojom se iskrao iz kluba na stražnja vrata. Njegove djevojke nije bilo nigdje na vidiku, a sudeći prema fotografijama, nije mu bilo drago što su ga uopće ulovili. Djevojka koja je bila s njim nije se prestala smiješiti, no dok svi nagađaju kako već vara Megan Fox, komentari po internetu mu ipak idu u prilog. Navodno se radi o njegovoj asistentici Oliviji, no to još nije potvrđeno.

Podsjetimo, Megan je zbog Machine Gun Kellyja ostavila supruga Briana Austina Greena poslije 10 godina braka, a s njim ima i troje djece. Machine, čije je pravo ime Richard Colson Baker, ima 12-godišnju kćer. Par se prvi puta službeno pojavio na dodjeli American Music Awards gdje je Megan otkrila i tetovažu posvećenu svojoj novoj ljubavi.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Nicole Murphy (Foto: AFP) Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) +0 Eddie Murphy (Foto: Profimedia) Celebrity Pripijena haljina stvarala joj probleme, ali to ju nije spriječilo da se pohvali bujnom pozadinom i figurom pješčanog sata

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene