uspješno skrivao lijepu vijest!

Nekad problematična zvijezda filma "Sam u kući" dobila dijete, odao spol i ime koje je dao po tragično preminulom članu obitelji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Macaulay Culkin i Brenda Song, koji su mjesecima uspješno krili da će postati roditelji, dobili su sina kojem su dali ime po njegovoj pokojnoj sestri koja je stradala u nesreći u dobi od 29 godina.

Zvijezda franšize "Sam u kući" Macaulay Culkin (40) i njegova djevojka Brenda Song (33) dobili su prvo dijete, izvijestio je Esquire

Pogledaj i ovo Macaulay Culkin Izvukao se iz ralja ovisnosti Bio je na rubu smrti i šokirao javnost svojim izgledom, a sad je brižan otac i obiteljski čovjek

Glumica je rodila njihovog sina Dakotu Song Culkin u ponedjeljak 5. travnja u Los Angelesu, a težio je 2.7 kilograma. Dali su mu ime po Macaulayjevoj pokojnoj sestri Dakoti koja je poginula u dobi od 29 godina nakon što ju je pregazio automobil 9. prosinca 2008. 

"Presretni smo", rekao je par za Esquire. Uspješno su mjesecima skrivali trudnoću od javnosti, no lijepu vijest su ipak odlučili potvrditi. Culkin i Song su u vezi od 2017., a upoznali su se na Tajlandu dok su snimali debitantski film glumca Setha Greena "Changeland".

"Ova je dobra, vjerojatno ću staviti neke bebice u nju uskoro. Mislim, stvarno smo vježbali", rekao je Culkin svojedobno o svojoj djevojci. Dodao je kako će imati lijepe i divne bebice.

Svojedobno je Brenda za Esquire progovorila o vezi s glumcem. "Ne možeš biti uz njega i ne biti sretan", ispričala je. Istaknula je i da joj je bio velika potpora dok je njezina majka prolazila liječenje od raka i brinuo se o njoj. Usto, jedno drugo često znaju iznenaditi nekom sitnicom. 

Culkin je u posljednje vrijeme često viđen na setu popularne serije "Američka horor priča" u kojoj će se pojaviti u 10. sezoni. Nedavno je snimao scene tučnjave u u plićaku na plaži u Malibuu, a čini se kako su ga dosta iscrpile i kraj usana je imao krvavu mrlju

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esquire (@esquire)

Inače, Macaulay je u prošlosti imao problema s ovisnošću, a teške trenutke proživljavao je nakon prekida ljubavne veze. Počeo je uzimati drogu i antidepresive 2011. zbog raspada osmogodišnje veze s kolegicom Milom Kunis (37). Njoj to nije teško palo kao njemu i ubrzo se zaljubila u glumca Ashtona Kutchera (40).

Macaulay ju je unatoč tome molio da mu se vrati, ali Mila je rekla da mogu biti samo prijatelji. Culkin iza sebe ima i brak s glumicom Rachel Miner (40), kojom se oženio 1998. Odlučili se na razdvojeni život nakon samo dvije godine i 2002. razveli. Razlog njihova razlaza bio je taj što je ona htjela djecu, a on nije bio spreman za to i htio se vratiti glumi.

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene