svaka čast!

Lucija Lugomer se skinula u badić i snažnom porukom osvojila srca pratiteljica: "Tijelo zbog kojeg ste vi nesigurni..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lucija Lugomer oduševila je pratiteljice riječima uz fotografiju na kojoj je pozirala u badiću leopard uzorka.

Naša najpoznatija plus-size manekenka Lucija Lugomer često dijeli snažne poruke o pozitivnom pogledu na tijelo, a to je učinila i s najnovijom objavom s ljetovanja na našoj obali. 

Pogledaj i ovo Lucija Lugomer ''Sad sam potpuna!'' Naša najpoznatija plus size manekenka ove blagdane provodi u bolnici, ali sretnije vijesti nije mogla dobiti, stigao je mali blagoslov!

"Tijelo zbog kojeg ste vi nesigurni je za nekog idealno tijelo. Sada to pročitajte ponovno", istaknula je Lucija koja je pozirala u jednodijelnom kupaćem kostimu leopard uzorka. 

Lugomer je oduševila svoje pratiteljice fotografijom i riječima. "Hvala na potpori nama 'nesavršenima' u ovom 'savršenom' svijetu", "Jako lijepa mlada žena", "Sviđa mi se tvoj izgled", "Kraljica", "Predivna naša Lucija", "Lijepa", "Prekrasna", "Kakav opis", komentirali. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lucija_lugomer_official)

Puno je žena zanimalo i gdje je Lucija kupila kupaći kostim koji ih je oduševio. 

Inače, Lugomer je nedavno podijelila i rješenje problema s kojim su se poistovjetile mnoge žene. "Samo ljudi s velikim bedrima će razumjeti. Tko se prepoznaje? Čovjek se snađe u mukama", napisala je Lucija.

Manekenka je podijelila fotografiju s ljetovanja u mjestu Srebrena na kojoj nosi kratke hlače i gornji dio badića te je jedno bedro omotala ručnikom. Naime, ljudima s velikim bedrima se pri hodu trljaju bedra jedno o drugo pa često nastaju iritiacije na koži, a Lucija je otkrila kako je ona to riješila.

Brojne pratiteljice su komentirale kako se one nose s time, ali i da im je Lugomer dala dobru ideju.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Klum Flavio (Foto: Getty) Celebrity Tajkun se u 71. hvali ljubovanjima s 20-godišnjakinjama, no bivšoj supruzi je otežao privatni život i ona ga sluša samo zbog jedne stvari

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene