i u 53. obara s nogu!

Nekad je ljubila Ivaniševića i uspjelo joj je što nijednoj Hrvatici nije, a kći je od nje naslijedila zavidnu ljepotu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Daniela Gračan plijenila je pažnju na izboru Kraljice Zagreba u društvu svoje kćeri Eme, a ova doktorica je jedina Hrvatica koja je bila Kraljica svijeta.

Lucija Bagić izabrana je za novu Kraljicu Zagreba u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, no oči mnogih su bile uperene u članicu ocjenjivačkog žirija Danielu Gračan. 

Pogledaj i ovo Nives Ivanišević - 1 prava uživancija! Nives Ivanišević otkrila je gdje ona i Goran provode zimski odmor, pohvalila se i svojim postignućem!

52-godišnja doktorica, koja predaje na jednom fakultetu, je bila u društvu svoje kćeri Eme (21) i blistala je u dugoj crvenoj haljini. Bilo je jasno od koga je njezina kći naslijedila ljepotu dok je plijenila pažnju u svijetloplavoj haljini. Bile su dobro raspoložene i zajedno su pozirale u besprijekornom izdanju, a zanimljivo je da je Ema u lipnju 2018. godine proglašena Kraljicom Jadrana. 

Inače, Riječanki Danieli je uspjelo ono što nije nijednoj domaćoj ljepotici. Ona je 1990. osvojila titulu Kraljice svijeta i prva je i jedina Hrvatica koja je ostvarila taj veliki uspjeh. 

Daniela je ponosna majka tri kćeri, Laure, Eme i Alme koje je dobila sa sedam godina starijim suprugom, nogometnim trenerom Nenadom Gračanom koji je nekad trenirao Hajduk. Bivša Kraljica Hrvatske je svojedobno otkrila da je najstarija kći Laura najsličnija ocu Nenadu i voli sport, srednja Ema studira stomatologiju i bavi se modelingom dok najmlađa Alma ide u srednju školu i najsličnija je njoj. 

Daniela, koja se posvetila mirnom, obiteljskom životu nekad je bila u vezi s našim proslavljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem. U njega se zaljubila nedugo nakon što je pobijedila na izboru za Kraljicu Hrvatske, a zbog njega se i preselila u Monte Carlo, u kojem su jedno vrijeme živjeli. Ipak, njihovoj je ljubavi došao kraj. 

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer u Rimu (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) +15 Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Nekad i sad Ljepotica savršenog lica ostarjela je dostojanstveno, a evo kako u sedmom desetljeću izgleda bez šminke

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene