U braku od 1994.

Naš trofejni vratar suprugu je upoznao dok još nije bio poznati rukometaš, a danas slove kao jedan od najstabilnijih domaćih parova

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vlado i Nataša Šola vjenčali su se 1994. godine, kada on još nije bio poznati rukometaš, a zajedno imaju dvoje djece.

Proslavljeni hrvatski rukometaš Vlado Šola i njegova supruga Nataša slove kao jedan od najstabilnijih domaćih parova.

S Natašom, koja je po struci defektologinja u Centru za odgoj i obrazovanje Slava Raškaj u Zagrebu, Vlado se oženio 1994. godine, a uspješno očuvan i skladan brak Vlado pripisuje tome što ima normalnu ženu. Sportska slava mu se dogodila kada je imao 33 godine i već tada je bio sretno oženjen čovjek. Za svoju suprugu kaže da je s njim prošla sve – od onih najgorih trenutaka do onih najboljih.

Iste godine kad su se vjenčali na svijet je stigla njihova kćer Luka, a 2010. rodio im se i sin Max, kada je par već bio u četrdesetima.

Dugo su razmišljali o proširenju obitelji, ali u tome ih je spriječila Natašina bolest. Naime, nekoliko godina prije rođenja sina imala je dva jaka alergijska napada, nakon kojih je završila u bolnici na dugotrajnim pretragama. Poslije svega toga nije uspijevala zatrudnjeti te se odlučila na začeće umjetnim putem.

Trofejni vratar s obitelji živi u Dugom Selu, a svoju privatnost drže podalje od očiju javnosti.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivano Balić (Foto: Instagram) Ivano Balić (Foto: Instagram) +0 Ivano Balić (Foto: Instagram) Celebrity Ivano Balić bivšu suprugu oženio je jako mlad, a nakon razvoda je pronašao sreću s lijepom odbojkašicom Mirelom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene