Skupa više od 40 godina

Milan se zbog supruge Vesne nije vratio u rodnu Hercegovinu, a svoju kćer jedinicu koja izbjegava medije uvijek je hvalio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Milan Bandić i supruga Vesna su se prvi put vjenčali 1981., a uskoro su dobili kćer Ana-Mariju.

Ljubav Milana Bandića i njegove supruge Vesne trajala je još od studentskih dana, a upoznali su se na jednom plesnjaku. 

Pogledaj i ovo showbuzz ''Beskrajno ti hvala'' Tereza Kesovija uputila emotivni posljednji pozdrav Bandiću: "Dao si mi krov nad glavom"

Vesna je tada završila Školu za primijenjenu umjetnost dok je Milan bio brucoš na Obrani i zaštiti Fakulteta političkih znanosti. Zbog nje, kako su pisali domaći mediji, Bandić je odlučio ostati u Zagrebu unatoč nagovaranjima svoje majke Blagice da se vrati u rodnu Hercegovinu i tamo gradi karijeru. 

Uselio se k Vesni, rođenoj Zagrepčanki, koja je živjela s bakom u Preradovićevoj ulici. Nakon završetka Bandićevog studija vjenčali su se Hercegovini 1981. i potom vratili u Zagreb. 

Milan se posvetio politici, a Vesna je odlučila biti domaćica i supružnici su međuvremenu dobili kćer Ana-Mariju. Bandićeva supruga je uvijek bila samozatajna, no svojedobno je otkrila da u 30 godina nijednom nisu išli na godišnji odmor, ali da joj to ne smeta. 

Nije bila posebno zainteresirana za politiku i Milan ju nije time zamarao, a uvijek mu je bila potpora i pojavljivala se s njim na glasovanjima. Kada se Bandić 2009. kandidirao za predsjednika Republike Hrvatske, Vesna je govorila da je on idealan suprug koji joj kuha, odlazi često na tržnicu i nosi joj u mnogim prilikama bukete crvenih ruža. 

Supružnici su se 1996. razveli, a navodno je to bilo zbog otkupa stana u Preradovićevoj jer kao njegova supruga ne bi imala pravo na povlaštenu cijenu. Naime, on je imao u svom vlasništvu stan u Bužanovoj. 

Kako to nije kraj njihove ljubavne priče, dokazivale su Vesnine riječi. Hvalila je Milana da ima neiscrpnu energiju i živi ubrzanim tempom, ali i da puno pažnje posvećuje njihovoj kćeri jedinici Ana-Mariji.

Bandićeva 38-godišnja kći završila je 2012. Prirodoslovno-matematički fakultet i nakon toga se zaposlila u informatičkoj firmi kao softverski inženjer. Živi u stanu u Zagrebu, koji joj je kupila mama, s dečkom. 

"Moju kćer nitko ne može zamijenit’, moju Anu-Mariju. Ana-Marija živi, vidite da za nju nitko ne zna, znači da je dobra cura. Inače, drugi bi na njenom mjestu prevrnuli Zagreb naopako", rekao je jednom zagrebački gradonačelnik o svojoj kćeri za Novu TV. 

Milan i Vesna su se ponovno vjenčali 2003. i njihov brak je trajao do njegove iznenadne smrti od srčanog udara 28. veljače. 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene