ljepotica bez premca!

Čini se da je samo njoj uspjelo smiriti poznatog zavodnika koji je od nje stariji 23 godine, prije nje je samo mijenjao supermodele

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Camila Morrone je od 2017. godine u vezi s Leonardom DiCaprijem, koji je prije nje slovio kao zakleti neženja, a čini se da ga je ona uspjela smiriti.

Manekenka i glumica Camila Morrone (24), koja je javnosti najpoznatija kao djevojka oskarovca Leonarda DiCaprija (47), uspjela je nešto što mnogim ženama prije nje nije pošlo za rukom.

Pogledaj i ovo Maria Beregova Nije dugo čekao DiCaprio samo nekoliko sati nakon prekida duge veze uhvaćen s novom zanimljivom ljepoticom, evo o kojoj je djevojci sada riječ!

Prije nego što je upoznao 23 godine mlađu ljepoticu, DiCaprio je slovio kao zakleti neženja i veliki zavodnik, a čini se da se s Camilom konačno odlučio smiriti.

Ljepotica argentinskih korijena je Leonardova najdugovječnija djevojka i u vezi su od 2017. godine. Glumac je oduvijek bio posebno slab na manekenke, a Gisele Bündchen, Nina Agdal, Bar Rafaeli, Toni Garrn i Eva Herzigova samo su neke od ljepotica koje je ljubio u prošlosti.

Navodno su ga sve one ostavile upravo zato što se nije želio vjenčati i skrasiti uz njih, no izgleda kako je samo čekao onu pravu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Camila Morrone (@camilamorrone)

Par je nedavno snimljen zajedno u javnosti nakon drugo vremena. Paparazzi su ih ulovili na odmoru na St. Bartsu, gdje je Camila plijenila pažnju u sićušnom bikiniju s tangama, a ni Leonardo nije mogao skinuti pogled, ali ni ruke s nje.

Iako su mnogi govorili kako je Camila zakletom neženji samo jedna u nizu, prošle se godine počelo šuškati da su se zaručili. Golupčići nisu javno komentirali te glasine, no čini se kako su zaista zaljubljeniji no ikada.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivano Balić (Foto: Instagram) Ivano Balić (Foto: Instagram) +0 Ivano Balić (Foto: Instagram) Celebrity Ivano Balić bivšu suprugu oženio je jako mlad, a nakon razvoda je pronašao sreću s lijepom odbojkašicom Mirelom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene