nova ljubav?

Nakon afere s oženjenim kolegom, glumica navodno ljudi glazbenika, uhvatili su ih kako izlaze iz hotela

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lily James navodno ljubi basista benda Queens of the Stone Age, a vidjeli su ih zajedno ispred hotela u Velikoj Britaniji u kojem oboje trenutačno borave.

Glumicu Lily James nakon afere s glumcem Dominicom Westom mediji prate u stopu, a izvori su sada javili britanskim medijima da su ju vidjeli kako ljubi Michaela Schumana, basista benda Queens of the Stone Age.

Pogledaj i ovo showbuzz Hmm Serija o kultnoj snimci seksa ugledala svjetlo dana, a svi pričaju o bizarnim scenama koje baš i nisu očekivali: "Isplatilo se ostati budan"

31-godišnja glumica trenutačno je u jednom hotelu u Suffolku, a radi na novom fulmu "What’s Love Got To Do With It?". U istome hotelu je u 35-godišnji glazbenik, a dio ekipe ga je navodno vidio kako se ljubi s Lily James. "Izgledali su jako sretno zajedno. Ja sam čekao vozača ispred hotela, a u tom su trenutku oni Lily i Michael zajedno izašli. Smijali su se i šalili, a netko ih je vidio i da se ljube", rekao je izvor za Daily Mail.

Podsjetimo, prije samo nekoliko mjeseci Lily su fotografi uhvatili u poljupcu s glumcem Dominicom Westom u Rimu. Izbio je veliki skandal, a iako se nagađalo da će Westa ostaviti supruga, par je i dalje zajedno te kako kažu, sretniji su no ikada.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) +0 Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Prvog susreta obojica se sjećaju potpuno drugačije, a danas su jedan od najzanimljivijih slavnih parova

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene