sve je zavarala!

Ekipa na plaži bila je uvjerena da gleda u seks bombu koja je nekad žarila i palila, ali varka je i više nego dobro upalila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lily James kao Pamela Anderson i Sebastian Stan kao Tommy Lee snimaju novu seriju koja prati turbulentnu vezu slavnoga para, a na plaži u Kaliforniji mnoge su zavarali svojim izgledom.

Lily James tumači Pamelu Anderson u seriji "Pam i Tommy", a Sebastian Stan igra njezinog bivšeg muža Tommyja Leeja. Ovoga su tjedna snimali vjenčanje na plaži poznatoga para, a fotografije koje su se pojavile pokazuju koliko je Lily savršeno "skinula" slavnu Playboyevu zečicu.

Pogledaj i ovo showbuzz prepoznajete li ga? Poznati glumac pokazao kako izgleda bez brade i naočala, nitko ne može vjerovati da je to stvarno on

32-godišnja glumica na sebi je imala umjetne grudi i preko njih sićušni bijeli bikini jednak onome koji je 53-godišnja Pamela nosila 1995. godine na svoj veliki dan u meksičkom Cancunu. Lily i Sebastiana su fotografi uhvatili u vrućem poljupcu na kalifornijskoj plaži, a rekreirali su događaje s vjenčanja Pamele i Tommyja. Nakon što su izrekli sudbonosno "da", slavni par je požurio u ocean, a ceremoniju su održali pred uskim brojem obitelji i prijatelja.

Zvijezda serije "Spasilačka služba" i bubnjar benda Motley Crue vjenčali su se 96 sati nakon što su se upoznali. Njihov brak ne samo da je šokirao svijet, već i njihove bližnje. Pamelina majka Carol nakon vijesti o vjenčanju je rekla kako joj je kćer slomila srce te da je u šoku.

Svi se slažu da su Lily James i Sebastian Stan vjerodostojno ušli u svoje uloge, a obožavatelji popularne zečice tvrde kako jedva primijete razliku između njih dvije.

Pamela ipak nije nešto oduševljena serijom. Njezin bliski prijatelj je rekao za The Sun kako ona misli da je to jadno sastavljen show. "Nema nikakvu namjeru gledati tu užasnu seriju. Apsolutno nikad. Nikad nije čula za glumce koji glume nju i Tommyja i ne želi ih upoznati. Ona i njezina obitelj misli da je to jadan show. Cijela stvar je njima vic", ispričao je.

Serija će u osam epizoda prikazati turbulentan odnos Anderson i Leeja te njihov brak koji je potrajao tri godine. Bivši supružnici su dobili sinove Brandona (25) i Dylana (23).

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin, Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin, Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) +2 Alec Baldwin, Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Nekad i sad Poznato je da je šarmer, no mnogima i dalje nije jasno kako je ovaj muškarac osvojio 26 godina mlađu ljepoticu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene