Zanimljivo!

Malo tko zna za tajni posao Lepe Brene, bavi se time već 29 godina: "Dobro joj je došlo da nastavi biti gazdarica"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lepa Brena u Novom Sadu vodi lokal s brzom hranom, i to još od davne 1993. godine.

Lepa Brena jedna je od najuspješnijih pjevačica ovih prostora, koja je ostvarila zavidnu glazbenu karijeru, kojoj se kraj još ne nazire, no ona je i uspješna poduzetnica, a o jednom njezinom poslovnom pothvatu malo ljudi zna.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić i Antonia Dora Pleško ''luda za tobom'' u drugačijoj verziji! Poslušajte kako megahit Lepe Brene zvuči na engleskom, ovu verziju u izvedbi Mije i Antonije ne želite propustiti!

Naime, Brena je još 1993. godine odlučila otvoriti vlastiti kiosk s hranom u Novom Sadu, točnije s pljeskavicama, a koji i 29 godina kasnije uspješno posluje, prenosi Srpski telegraf.

"Iako svi znaju da je Brena prodala Grand produkciju, rijetko tko zna da ona ima drugi biznis, kojem se sada očigledno više posvetila – pljeskarnicu. Punih 29 godina u centru Novog Sada posjeduje taj lokal na kojem se prodaju pljeskavice i druga brza hrana, pa joj je to sada dobrodošlo, da nastavi biti gazdarica, pa makar i u fast foodu", izjavio je izvor za Telegraf.

Lepa Brena je inače bila jedna od osnivačica Grand produkcije, koju su ona i suprug Boba Živojinović prodali za navodnih 30 milijuna eura, i to kupcu čiji identitet nije otkriven. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Puna kuća (Foto: Profimedia) Celebrity Posljednje fotografije i snimke Boba Sageta i njegove supruge tjeraju suze na oči, prije samo dva tjedna proveli su prvi zajednički Božić

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene