Zbunjeni su

Krenula je stopama slavne majke i dive joj se zbog lijepog lica, ali ipak jedna je stvar kod nje nekima malo čudna?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Leni Klum bila je jedna od modnih zvijezda revije Dolce&Gabbane u Veneciji, a njezina majka Heidi ne krije koliko je ponosna na nju.

U modnoj reviji dizajnerskog dvojca Dolce&Gabbana održanoj u Veneciji uživale su neke od najpoznatijih svjetskih zvijezda, ali i njihova djeca malo manje poznata javnosti.

Pogledaj i ovo Heidi i Leni Klum Potpuno prirodno! Mlada kći Heidi Klum pohvalila se nesavršenostima koje mnogi tinejdžeri mrze, a ona ih je prihvatila s ovim argumentom!

Među njima je svakako veliku pažnju plijenila 17-godišnja Leni Klum, kćer njemačke manekenke Heidi Klum i talijanskog poduzetnika Flavija Briatorija, koja je tek prije nekoliko mjeseci debitirala na Berlinskom tjednu mode, ali u Veneciji je izgledala kao iskusna profesionalka. Spremno je pozirala okupljenim fotografima i pozdravljala ih, namještajući se u tirkiznoj haljini bez naramenica, a u kojoj je kasnije prošetala i pistom. Manekenka u usponu kombinaciju je začinila krunom ukrašenom draguljima kao i glomaznim nakitom.

Osim što je tek počela nositi modne revije i krenula majčinim stopama, Leni je snimila već i prvu naslovnicu za časopis Glamour Germany, a upravo joj je Heidi najveća podrška.

"Ponosna mama", napisala je Heidi uz Lenine fotografije i video koji je podijelila na svom profilu na Instagramu.

U Veneciji su majka i kćer zajedno pozirale i to u blještavim izdanjima od glave do pete, a fotografiju je na društvenim mrežama podijelila Leni. Naravno, svima je zapela za oko njezina ljepota pa su je mnogi usporedili s lutkom, ali mnogi su se začudili kako je malena obzirom na to kojim se poslom počela baviti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

 "Lijepa je kao lutka", "Izgleda jako maleno", "Kako je tako malena", "Izgleda kao da joj je devet godina", "Totalno je drugačija od drugih", "Ona i Heidi su iste", "Novi anđeo", "Wow, prekrasne ste", zaključili su njihovi pratitelji. 

Heidi je Leni dobila s Flavijem, no par se razišao malo nakon što su objavili da čekaju svoje prvo dijete. Manekenka je već u vrijeme kada se Leni rodila započela vezu s glazbenikom Sealom, a često je govorila da je Seal stvarni otac njezine kćeri. Glazbenik i manekenka dobili su troje djece zajedno, a razišli su se 2012. godine. S gitaristom benda Tokio Hotel, Tomom Kaulitzem, Heidi Klum je vezu započela 2018., a godinu kasnije tajno su se vjenčali.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Bebe Rexha (Foto: Instagram) Bebe Rexha (Foto: AFP) Bebe Rexha (Foto: AFP) Bebe Rexha (Foto: AFP) +20 Bebe Rexha (Foto: Profimedia) Celebrity Haljina koju je nosila pristojna je samo iz daljine, priča je itekako drugačija izbliza, pogotovo sprijeda

 


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene