Živi punim plućima!

Otkako je ostavila 32 godine starijeg glumca, uglavnom pokazuje svoju top figuru, a u braku su izdržali svega 15 mjeseci!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Leila George živi punim plućima otkako je podnijela zahtjev za razvodom od 32 godine starijeg Seana Penna u listopadu prošle godine.

Bivša supruga američkog glumca Seana Penna, Leila George, zadivila je sve u Bondiju kada se pojavila na plaži. U crvenom bikiniju Leila je pokazala svoje nevjerojatno isklesano tijelo, a 29-godišnjoj ljepotici društvo su radili glumci Kick Gurry, Alexander England i Lincoln Younes.

Pogledaj i ovo Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) treći propali brak Serijski zavodnik mislio je da je konačno pronašao onu pravu, no ljubavi s 32 godine mlađom ljepoticom ipak je došao kraj

Sjajno raspoložena Leila nije se dala smesti dok je uživala u oceanu, a nije se obazirala ni na fotografe koji su pažljivo snimali svaki njezin korak.

Leila George je u listopadu prošle godine podnijela zahtjev za razvodom od glumca Seana Penna, a sudeći po paparazzo fotkama koje se pojavljuju, živi punim plućima.

Bivši supružnici upoznali su se na snimanju filma "Posljednje lice" 2015. godine, a u vezi su bili pet godina prije nego što su se vjenčali na privatnoj ceremoniji u njihovoj obiteljskoj kući u srpnju prošle godine. U braku su izdržali samo 15 mjeseci.

Točni razlozi prekida nisu poznati, no kruže glasine da je njihov odnos imao uspona i padova i prije nego što je pala prosidba, a veliki je problem navodno bio i Seanov prenatrpan raspored i brojne poslovne obaveze.

Leila je, inače, samo nekoliko mjeseci mlađa od Seanove 30-godišnje kćeri Dylan Penn i dvije godine starija od njegova 27-godišnjeg sina Hoppera Penna.

Seanu je to već treći propali brak nakon što se 2010. godine razveo od glumice Robin Wright, s kojom je zajedno proveo 14 godina, a 1989. godine razveo se od pop-kraljice Madonne.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene