Istaknula obline

Paparazzo fotke kraljice skandala pokazuju da njezino tijelo ipak nije tako savršeno kako se hvali na Instagramu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Larsa Pippen ponovno je bila glavna zvijezda plaže u Miamiju, i to zahvaljujući bikiniju i oblinama koje je ponosno istaknula u prvi plan.

Američka popularna reality zvijezda, poznata i kao bivša prijateljica klana Kardashian-Jenner, 46-godišnja Larsa Pippen trudi se održavati svoje tijelo u vrhunskoj formi, a rezultatima naporne tjelovježbe hvali se na plažama Miamija.

Pogledaj i ovo Larsa Pippen (Foto: Instagram) Nikamo bez šminke Ima 46 godina, a plažom je prošetala u badiću koji teško da bi obukle i upola mlađe od nje, no nju nije briga što drugi misle

Naravno da takvi prizori ne promaknu paparazzima, koji su i ovih dana zabilježili njezino izdanje u minijaturnom bikiniju s neobičnim detaljem oko struka, kojim je očito dodatno htjela naglasiti struk i obline. No koliko god se trudila, mnogi su primijetili i koliko se njezine fotografije iz stvarnosti razlikuju od onih koje sama objavljuje na društvenim mrežama i na kojima ukloni sva sitna nesavršenstva koja joj smetaju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Marie (@larsapippen)

Ova osebujna brineta nekoliko se puta našla u središtu velikih medijskih skandala, a jedan od posljednjih tiče se njezina novog 24-godišnjeg dečka Malika Beaslyja, s kojim je vezu započela dok je on još bio u braku s bivšom suprugom Montanom Yao, koja mu je rodila i dijete.

Nakon što je saznala za aferu, Montana je predala zahtjev za razvod i o svemu se javno oglasila, pa čak i napala Larsu na društvenim mrežama.

"Cijela je situacija bila baš gruba, neću vam lagati. Rečeno mi je da napustim obiteljsku kuću prije 10 dana i sama sam, kao i vi, još uvijek zbunjena. Nije mi se obratio privatno ni javno niti mi se ispričao. Nisam tip osobe koja otkriva previše informacija u javnost, ali svakako hoću ako bude prilike za to", izjavila je tada prevarena supruga.

Nakon toga stvari su eskalirale, a vrijeđanja i svađe putem društvenih mreža su se zahuktale, pa je Montana čak optužila Malika da zbog Larse ne želi vidjeti ni njihova sina.

"Ta je tvrdnja neistinita. Zapravo je to izravna laž. Malik je poduzeo sve napore kako bi posjetio bivšu suprugu i dijete, ali ona je to odbila i tražila je nečuvene financijske iznose. Motivi Montane Yao jasni su i nemaju nikakve veze s interesima njezina sina", izjavio je Malikov odvjetnik Steven A. Haney.

Iza Larse je brak s košarkašem Scottiejem Pippenom, s kojim ima četvero djece i za kojeg se udala davne 1997. godine.

Nekoliko se puta pojavila u showu Kardashiana, ali nakon tvrdnji da ju Kanye West maltretira preko telefona i nakon navoda da se zabavljala s bivšim partnerima Khloe Kardashian i Kylie Jenner, obitelj joj je okrenula leđa i prijateljstvo je postalo prošlost.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene