prije 16 godina!

Lana Jurčević se prisjetila vremena dok je s Lukom Nižetićem žarila i palila scenom, zbog jednog detalja je jako emotivna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lana Jurčević na Instagramu se prisjetila vremena kada su ona i Luka Nižetić žarili i palili domaćom scenom zahvaljujući hitu "Prava ljubav".

Pjevačica Lana Jurčević na Instagramu je objavila fotografiju s Lukom Nižetićem iz vremena kada su žarili i palili domaćom scenom s hitom "Prava ljubav". I 16 godina kasnije ne skrivaju da su ostali u dobrim odnosima, a pjevačica se sada osvrnula na to razdoblje.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević i Luka Nižetić - 3 i danas se pjevuši! Sjećate se velikog hita koji su Lana i Luka izdali prije 17 godina? Pogledajte kako su izgledali tada na snimanju spota!

"U vrijeme kada je "Prava ljubav" postala veliki hit, jedne novine su napravile istraživanje: roditelji su novorođenim bebama dali najviše kojih imena? Rekordan broj imena Lana i Luka je bio te godine! Više od svih drugih imena. Najviše curica su prozvali Lana, a najviše dečkiju: Luka. A koliko puta sam kroz karijeru čula cure nakon nastupa da mi kažu: “Ja sam dobila ime po tebi.” Awwwwww! Ne možete ni zamisliti koji je to meni osjećaj. Evo fotkice i dok smo nas dvoje bili dječica, sa snimanja spota za "Pravu ljubav"! Sjećate se tog perioda?", napisala je Lana u opisu fotke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana)

"Aww preslatko", "Lijepa vremena", "Baš si prelijepa i preslatka, a takva si i sada", "Moram priznati bila si još slađa", "Divni prije, divni i sada", samo su neki od komentara koje je dobila.

Pjevači, koji su tada bili u ranim 20-ima, snimili su 2006. videospot za pjesmu "Prava ljubav" u prostoru stare zagrebačke tvornice Paromlin. Lana i Luka su svoj duet izveli na jednom festivalu, a iako nisu pobijedili, nije bilo razloga za žaljenje jer su snimili hit koji su najviše obožavali tinejdžeri. Na YouTubeu spot ima više od sedam milijuna pregleda.

"Jedna od najljepših pjesama mojeg djetinjstva", "Uz ovu pjesmu sam odrastao. Pravi hit koji ne prolazi", "Ova pjesma se može slušati cijeli život", komentari su ispod videospota.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene