Iznenađenje!

Lana Jurčević inače skriva dečka, no sad je objavila niz njihovih zajedničkih fotki, za to je imala i dobar povod!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lana Jurčević je već četiri godine u vezi s Filipom Kratofilom, a godišnjicu je obilježila njihovim zajedničkim fotografijama na Instagramu.

Naša pjevačica Lana Jurčević nema naviku na društvenim mrežama objavljivati fotografije sa svojim dečkom Filipom Kratofilom, no sada je za to imala dobar povod.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević "Sretna mama, sretna beba" Lana Jurčević prvi put pokazala lice svoje kćerkice, no informaciju koja sve zanima još nije otkrila!

Par je proslavio četvrtu godinu veze, pa je Lana tim povodom podijelila niz njihovih romantičnih fotki s nedavnog vjenčanja naše NBA zvijezde Ivice Zubca i Kristine Prišč.

"Preživjeli smo i četvrtu", napisala je u opisu, a uslijedila je lavina čestitki u komentarima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

"Divni ste", "Preslatki", "Joj sreće", "Lijepe fotografije" pisali su Lanini pratitelji, a mnoge je zanimalo i kada planiraju stati pred oltar, na što ona nije odgovorila.

Pjevačica je jednom prilikom otkrila da njezin dečko ne voli medijsku pažnju, ali i da njoj to odgovara pa zato rijetko dijeli njegove fotke.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Instagram) +2 Demi Moore (Foto: Profimedia) Celebrity Slavna holivudska ljepotica u tajnosti je stigla u Hrvatsku? Nitko nije ni znao da je tu dok se nije javila na Instagramu

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) +2 Russell Crowe (Foto: AFP) Nekad i sad Rijetko tko prepoznaje muškarca za kojim su nekad žene uzdisale, a njega nije briga jer uživa s 26 godina mlađom koja liči na njegovu bivšu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene