Svi se sprdaju!

Pogledajte video koji je postao pravi hit zbog neobične reakcije tijekom razgovora s članicom poznate obitelji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lady Gaga i Caitlyn Jenner susrele su se na događaju koji je organizirao Elton John, a kamere su zabilježile ovaj po njima malo neobičan susret.

Lady Gaga i Caitlyn Jenner susrele su se na dodjeli nagrade zaklade Eltona Johna, a njihov razgovor nije potrajao dugo, to jest završio je kad je Gaga okrenula glavu i završila priču.

Pogledaj i ovo showbuzz Traži se mir SIRIJSKI DJEČAK DIRNUO SVIJET 'Slama mi se srce, sve za što dosad zna je rat'

Naime, kamere su snimile kad se Caitlyn požalila Gagi kako je više ne viđa u lokalnom kafiću Starbucks u Los Angelesu, a Gaga je na to samo kratko i zamuckujući rekla da je promijenila barista i okrenula glavu.

Video je postao popularan na društvenim mrežama ponajviše zbog neobične reakcije Lady Gage, a mnogi su počeli zbijati šale na račun Caitlyn Jenner, koja je u ovom razgovoru, kako su neki primijetili, djelovala kao da svim silama želi pokazati da je u dobrim odnosima s Gagom. 

Neki su otišli toliko daleko da su nastali memeovi kako Gaga pažljivo promatra da bi vidjela stiže li Caitlyn u Starbucks ili impresiju Caitlyn koja se skriva prateći Lady Gagu u istome kafiću.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene