svi su to čekali

Kylie Jenner danima je tajila da je rodila drugo dijete, a sada je napokon otkrila i neobično ime svog sinčića

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kylie Jenner i Travis Scott odabrali su neobično ime za svog sinčića, što nije ništa čudno obzirom na imena djece iz klana Kardashian-Jenner.

Kylie Jenner otkrila je ime sinčića kojeg je rodila prije nekoliko dana. "Wolf Webster", kratko je napisala na svom Instagram storyju te je svojih 310 milijuna pratitelja napokon rekla kako je nazvala mališana.

Pogledaj i ovo Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Profimedia) objavila snimke Trudna Kylie Jenner javila se s koncerta svojeg dečka na kojem je poginulo osmero ljudi, s njom je bila i njihova trogodišnja kći

Reality zvijezda i članica klana Kardashian-Jenner, 24-godišnja Kylie Jenner i 30-godišnji reper Travis Scott, rođenje djeteta uspješno su tajili nekoliko dana, a sretnu su vijest oboje objavili na svojim društvenim mrežama u istom trenutku.

Kylie je vijest o trudnoći potvrdila na društvenim mrežama u rujnu prošle godine kada je objavila preslatki video u kojem se vidi pozitivan test na trudnoću, kako je Travis grli i mazi, pregled na ultrazvuku, a u videu se pojavila i njihova četverogodišnja kći Stormi.

Kylie i Travis su Stormi dobili u veljači 2018. godine te su godinu dana kasnije raskinuli i ostali bliski prijatelji, no par se prošle godine ponovno romantično povezao, što je njima blizak izvor potvrdio za E! i rekao da su još uvijek ludo zaljubljeni jedno u drugo.

Zanimljivo je da je i njihov novorođeni sin na svijet stigao tek jedan dan nakon rođendana starije sestre Stormi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene