odgovorila je trolovima

Pohvalila se luksuzom u kojem uživa pa je pošteno ismijali zbog jednog detalja: "Prejadno"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tuš Kylie Jenner postao je predmet izrugivanja na Twitteru zbog preslabog pritiska vode. O svemu se oglasila i mlada milijunašica.

Mlada milijunašica Kylie Jenner (23) izazvala je veliku pažnju javnosti nakon što je na Instagramu objavila video luksuzne kupaone.

Pogledaj i ovo Kylie Jenner i Timothee Chalamet uhvaćeni na đokovićevu meču Javnost ih odbija prihvatiti kao par, no oni ne mare za zle komentare i više se ne trude sakriti koliko su zaljubljeni!

Pratiteljima je za oko zapeo jedan detalj koji je mnoge začudio i nije trebalo dugo mlada milijunašica postane predmet izrugivanja.

"Kylie živi u vili od 35 milijuna dolara i ovo je pritisak vode na njenom tušu", primijetila je jedna korisnica Twittera, a uslijedila je lavina sličnih komentara.

"Pritisak je preslab, a i glava tuša je premala", "Zamislite da ste bogati i da imate ovakav tuš", "Kylie je toliko opuštena da joj čak ni tuš ne stvara pritisak", samo su neki od mnogobrojnih tvitova koji su Kylie i njezin tuš smjestili među top trendove na društvenoj mreži.

O svemu ubrzo oglasila i sama Jennerica, i to još jednim videom tuša.

"Dobro jutro svima. Dan je divan, a sve što ja vidim na internetu je moj j***ni tuš", započela je Kylie u svojim Instagram Storyjimai zatim objasnila kako se tuš koji je snimila nalazi u njezinom uredu nakon čega se zaputila u kupaonu svojeg luksuznog doma.

"Ovo je moj pravi tuš u mojoj kući. Savršen je!" govorila je dok je se hvalila modernim tušem na kojem se može namjestiti točna temperatura vode i čiji je pritisak itekako zadovoljavajuć, kako je istaknula i sama.

"Hvala svima na brizi", poručila je na kraju videa kojim je brzo ušutkala trolove.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić Ella Dvornik-Pearce Maja Šuput Maja Šuput, Ella Dvornik-Pearce i Marko Grubnić +1 Indira Levak inMagazin Neprepoznatljive Indira, Maja, Ella: Pogledajte kako su domaće zvijezde izgledale na početku karijere!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene