Čuju se svadbena zvona

Jedan od najpoznatijih hrvatskih blogera sprema se za ulazak u bračnu luku s ljepoticom s kojom obilazi svijet!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević uskoro će uploviti u bračnu luku, a u pripremama za vjenčanje pomaže im i plesačica Gabriela Pilić, koju gledamo kao mentoricu u showu "Ples sa zvijezdama".

Hrvatski putopisac i travel bloger Kristijan Iličić, kojeg na Instagramu prati više od 320 tisuća ljudi, uskoro će uploviti u bračnu luku sa zaručnicom Andreom Trgovčević.

Par je prije dvije godine morao odgoditi vjenčanje zbog koronavirusa, a pripreme su sada u punom jeku. U svladavanju plesnih koraka budućim mladencima pomaže plesačica Gabrijela Pilić, koju gledamo kao mentoricu u showu "Ples sa zvijezdama".

Gabrijela je bila pobjednica zadnje sezone showa, pa je Kristijan dobro zaključio da su on i zaručnica u odličnim rukama uz video s priprema koji je objavio u svojim pričama na Instagramu.

Pohvalio se i kako ide u teretanu da bi izgledao što bolje na vjenčanju.

Kako doznaje Gloria.hr, Kristijan i Andrea vjenčat će se početkom svibnja u jednoj zagrebačkoj crkvi, a poslali su pozivnice u obliku ukrcajne propusnice.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli KRISTIJAN ILICIC (@kristijanilicic)

Par zajedno putuje svijetom, a njihovim fotografijama dive se stotine tisuća ljudi koji ih prate na društvenim mrežama.

Na putovanjima su stekli i brojna poznanstva, od kojih su neka posebno značajna, pa je tako Kristijan u rujnu prošle godine prikupljao novac za jednu obitelj koju je upoznao u Afganistanu i kojoj je pomogao da pobjegne u Australiju.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec Žiri showa Ples sa zvijezdama Žiri showa Ples sa zvijezdama Larisa Lipovac - 2 +15 Larisa Lipovac Navojec Celebrity Larisa Lipovac Navojec ni zakopčana do grla ne može sakriti zavidne adute, a dobila je i poseban kompliment od našeg zgodnog pjevača!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene