jedva se suzdržale

Kraljica Elizabeta usred svečanog ručka zamahnula mačem, pogledajte kako su reagirale Camilla i Kate

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljica Elizabeta je na svečanom ručku povodom samita G7 odlučila tortu odrezati mačem umjesto nožem, a Camilla i Kate su jedva suzdržavale smijeh.

Kraljica Elizabeta domaćin je samita G7 ovih dana, a jedan trenutak posebno je zapeo za oko medijima diljem svijeta. Naime, 95-godišnja čelnica britanske monarhije je rezala tortu na otvaranju svečane ceremonije, a inzistirala je na tome da umjesto običnog noža koristi ceremonijalni mač.

Pogledaj i ovo kralj Charles - 3 burno razdoblje za njega Kralj Charles viđen prvi put nakon što su ruski mediji objavili lažnu vijest o njegovoj smrti, zbunjeno je sve promatrao iz automobila

Na svečanom ručku su s njom bile vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton i vojvotkinja od Cornwalla Camilla Parker-Bowles, a kraljevske dame nisu mogle suzdržati smijeh dok je kraljica rezala tortu. Dok su joj davali nož za rezanje torte, kraljica je to odbila. "Znam gdje stoji nož, ovo je neobičnije", istaknula je. Brojni okupljeni zapljeskali su joj nakon tog poteza, piše Daily Mail.

Svi članovi britanske kraljevske obitelji ovog su vikenda zaokupljeni čelnicima najmoćnijih zemalja svijeta. Kate Middleton se u petak družila s američkom prvom damom Jill Biden, a novinarima je tom prilikom komentirala i kćerkicu princa Harryja i Meghan Markle, Lilibet.

"Želim joj sve najbolje, jedva čekam da je upoznam što će nadam se biti uskoro", rekla je Kate novinarima. Lilibet 'Lili' Diana Mountbatten-Windsor, nazvana po baki princa Harryja kraljici Elizabeti II i njegovoj pokojnoj majci, princezi Diani, rođena je prije tjedan dana u bolnici Santa Barbara Cottage u Kaliforniji.

Odnosi članova kraljevske obitelji dodatno su se pogoršali u ožujku kad je jedan od njih, doduše neimenovan, optužen za rasističku primjedbu na račun sina princa Harryja, malog Archieja. Problemi su se pojavili i nakon što je Meghan Markle u intervjuu s Oprom Winfrey priznala da su članovi kraljevske obitelji potpuno ignorirali njezine molbe za pomoć prilikom suicidalnih misli, koje su joj se tijekom života u Velikoj Britaniji nerijetko pojavljivale.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene