Novi gubitak

Kraljica Elizabeta ponovno u velikoj tuzi, ostala je bez još jedne njoj drage osobe, vezao ih je poseban odnos

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljica Elizabeta ostala je bez bliskog prijatelja Timothyja Colmana koji je preminuo u 92. godini.

Britanska kraljica Elizabeta oplakuje jednog od svojih najbližih prijatelja Timothyja Colmana koji je preminuo u 92. godini u svom domu u Londonu.

Uzrok njegove smrti nije objavljen, ali prema pisanju britanskih medija preminuo je okružen članovima obitelji.

Bivši časnik Kraljevske mornarice bio je čest gost dvora i imanja Sandringham zajedno sa suprugom Mary Colman koja je preminula u siječnju u 89. godini, a bila je kraljičina rođakinja te su se zajedno puno družile u djetinjstvu.

Timothyja s kraljicom povezuje prijateljstvo koje je počelo davne 1951. godine nakon što se oženio s Mary, a potrajalo je gotovo sedam desetljeća.

Rođen je u Norfolku 1929. godine, a živio je izvanrednim životom pomorca, poslovnog čovjeka te zaštitnika umjetnosti, a prema pisanju britanskih medija bio je jedan od omiljenim Norfolkovih sinova.

Njihove su smrti kraljicu Elizabetu posebno pogodile, nakon što je u travnju izgubila voljenog supruga, princa Philipa, a na dan njegova sprovoda ostala je i bez bliskog prijatelja i suradnika Sira Michaela Oswalda.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) +0 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Celebrity Haljina Madonnine kćeri pala je u drugi plan kad je podigla ruku u zrak, rijetki su bili spremni na prizor koji je pripremila!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene