divni trenuci

Kraljevska obitelj u čast princu Philipu pokazala nikad objavljenu fotku s praunucima, autorica je Kate Middleton

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanska kraljevska obitelj je na svojim službenim kanalima objavila fotku s princom Philipom i njegovim praunucima, a pokojnog princa prisjećaju se i drugi članovi jednakom gestom.

Princ William i Kate Middleton su uoči sprovoda princa Philipa na društvenim mrežama podijelili simpatičnu obiteljsku fotografiju, a u tome su im se pridružili i drugi članovi, kao i službeni kanali kraljevske obitelji. Najviše pažnje privukla je slika na kojoj kraljica Elizabeta i princ Philip poziraju sa svojim praunucima, a koju je fotografirala Kate Middleton 2018. godine.

Pogledaj i ovo Kraljica Camilla Teški dani za kralja Kraljica Camilla otputovala sama pa otkrila kako je Charles: "Bio je jako razočaran…"

Kako su napisali, fotka je nastala u dvorcu Balmoral te osim kraljice i supruga na njoj poziraju djeca Williama i Kate, Petera Phillipsa i Zare Tindall. "Danas svi članovi kraljevske obitelji dijele fotografije vojvode od Edinburgha te ga se sjećamo kao oca, djeca i pradjeda", stoji u opisu fotografije.

Svi unuci princa Philipa na svojim su se društvenim mrežama osvrnuli na život svoga djeda, a u tjednu žalovanja britanska kraljevska obitelj ističe koliko je poseban bio princ Philip te koliko će im nedostajati.

Posljednji ispraćaj princa Philipa koji je inače sam isplanirao biti će održan u subotu 17. travnja, a očekuje se da će na njemu sudjelovati tridesetak najbližih članova obitelji. Suprug kraljice Elizabete preminuo je prošlog tjedna u 100. godini.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Samantha Fox (Foto: Getty Images) Samantha Fox (Foto: Profimedia) Samantha Fox (Foto: Profimedia) Samantha Fox (Foto: Getty Images) +1 Samantha Fox (Foto: Getty Images) Nekad i sad Tijelom i glasom zaludjela je muškarce diljem svijeta koji su čak tetovirali i njezino ime, no ona je svoju sreću pronašla sa ženom

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Christopher Atkins (Foto: Profimedia) Christopher Atkins (Foto: Profimedia) +2 Christopher Atkins (Foto: Instagram) Nekad i sad Evo kako danas izgleda plavokosi ljepotan koji je sablaznio javnost razgolićenim scenama u hit-filmu iz 80-ih godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene