divni trenuci

Kraljevska obitelj u čast princu Philipu pokazala nikad objavljenu fotku s praunucima, autorica je Kate Middleton

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanska kraljevska obitelj je na svojim službenim kanalima objavila fotku s princom Philipom i njegovim praunucima, a pokojnog princa prisjećaju se i drugi članovi jednakom gestom.

Princ William i Kate Middleton su uoči sprovoda princa Philipa na društvenim mrežama podijelili simpatičnu obiteljsku fotografiju, a u tome su im se pridružili i drugi članovi, kao i službeni kanali kraljevske obitelji. Najviše pažnje privukla je slika na kojoj kraljica Elizabeta i princ Philip poziraju sa svojim praunucima, a koju je fotografirala Kate Middleton 2018. godine.

Pogledaj i ovo Kate Middleton Na sve misli Kate Middleton prekršila je kraljevsku tradiciju, odvažila se na to jer je njezina životna situacija ipak drukčija nego ranije

Kako su napisali, fotka je nastala u dvorcu Balmoral te osim kraljice i supruga na njoj poziraju djeca Williama i Kate, Petera Phillipsa i Zare Tindall. "Danas svi članovi kraljevske obitelji dijele fotografije vojvode od Edinburgha te ga se sjećamo kao oca, djeca i pradjeda", stoji u opisu fotografije.

Svi unuci princa Philipa na svojim su se društvenim mrežama osvrnuli na život svoga djeda, a u tjednu žalovanja britanska kraljevska obitelj ističe koliko je poseban bio princ Philip te koliko će im nedostajati.

Posljednji ispraćaj princa Philipa koji je inače sam isplanirao biti će održan u subotu 17. travnja, a očekuje se da će na njemu sudjelovati tridesetak najbližih članova obitelji. Suprug kraljice Elizabete preminuo je prošlog tjedna u 100. godini.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Samantha Fox (Foto: Getty Images) Samantha Fox (Foto: Profimedia) Samantha Fox (Foto: Profimedia) Samantha Fox (Foto: Getty Images) +1 Samantha Fox (Foto: Getty Images) Nekad i sad Tijelom i glasom zaludjela je muškarce diljem svijeta koji su čak tetovirali i njezino ime, no ona je svoju sreću pronašla sa ženom

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Christopher Atkins (Foto: Profimedia) Christopher Atkins (Foto: Profimedia) +2 Christopher Atkins (Foto: Instagram) Nekad i sad Evo kako danas izgleda plavokosi ljepotan koji je sablaznio javnost razgolićenim scenama u hit-filmu iz 80-ih godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene