Sirena i dama

Zlatni badić u bazenu bio je dobitna kombinacija za lajkove, ali pun pogodak je bio ono što je kasnije odjenula

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kourtney Kardashian pohvalila se na Insatgramu fotkama u zlatnom badiću, a onda u seksepilnoj crnoj haljini ispod koje nije moguće nositi grudnjak.

Kourtney Kardashian iskoristila je nekoliko slobodnih dana da ih provede u luksuznom domu svoje majke Kris Jenner u Palm Springsu, a odmah je iskoristila i priliku za novu vruću objavu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian Sve se vidi Članica slavnog klana jednu je stvar odlučila preskočiti ispod uske haljine, poveći trudnički trbuh ostao je u drugom planu!

41-godišnja Kourtney pozirala je dok se osvježavala u bazenu, za što je odlučili obući minijaturni biniki zlatne boje u kojem bi joj rijetki uspjeli odoljeti. Zbog takvog izdanja njezini su je obožavatelji usporedili sa sirenom i u komentarima joj ostavili brojne komplimente.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

"Imaš predivno tijelo", "Kakva ljepotica", "Ti si baš zgodna žena", "Kao sirena", "Uvijek me usrećiš", "To se zove pravo opuštanje i uživanje", Dobro izgledaš u vodi", "I ja želim ovako uživati", "Ti si prekrasna i sve oko tebe je prekrasno", "Doslovno najljepša žena ikad", samo su neki od komentara koje su joj uputili u kratkom vremenu.

Nakon bazena Kourtney se presvukla u nešto elegantnije, ali ništa manje seksepilno izdanje. Crnu haljinu ispod koje nije nosila grudnjak s neobičnim vezanjem oko vrata. Za objavljivanje selfija nije joj smetala ni razbacana odjeća u pozadini, a lajkovi i komentari samo su se nizali. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene